Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του τμήματος τοξοβολίας του Φοίβου

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του τμήματος τοξοβολίας του Φοίβου

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ


Το Σάββατο 22 Ιαν 2023 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του τμήματος τοξοβολίας του Φοίβου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ν. Μιμερίνης, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Ι. Τρικοίλης, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου καθώς και η πλειονότητα των αθλητών και αθλητριών με τις οικογένειες τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Συλλόγου. Στην συνέχεια ο Αντιπρόεδρος της Ομάδας και ο τεχνικός σύμβουλος έκαναν έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και συγχρόνως έθεσαν τους στόχους και τις επιδιώξεις της νέας χρονιάς.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους τέσσερις αθλητές και αθλήτριες που διέπρεψαν στον Πανελλήνιο αγώνα Τοξοβολίας που διεξήλθε στην Κω στις 2-3 Σεπ 2022. Πρόκειται για την Κασιώτη Ελένη που πέτυχε την τρίτη καλύτερη επίδοση στο Πανελλήνιο στην κατηγορία της, την Γεωργακοπούλου Βασιλική, τον Στεφανή Ιάσωνα που πέτυχε την καλύτερη φετινή επίδοση στο Πανελλήνιο και τον Κασιώτη Γεώργιο ο οποίος κατάφερε με την επίδοση του να ανέβει κατηγορία και να αγωνίζεται πλέον στην Α' κατηγορία. Και οι τέσσερις παραπάνω αθλητές και αθλήτριες μας πήραν το χρυσό μετάλλιο στον πανελλήνιο αγώνα. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όπως και στις οικογένειες

H ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τις τοπικές αρχές διότι χωρίς την συνδρομή και την αρωγή τους δεν θα ήταν εφικτό η ανάληψη από εμάς αυτού του μοναδικού για το νησί μας αθλητικού γεγονότος, του πανελλήνιου αγώνα την χρονιά που πέρασε
Τέλος η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις Φαναριώτης και Γιαννιώτικο για την ευγενική τους χορηγία για καλύψουν τα ποτά και βασιλόπιτα της εκδήλωσης.

ADVERTORIALS