Η κοπή της πίτας του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω

Η κοπή της πίτας του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το προπονητικό επιτελείο, οι αθλητές και οι γονείς του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω, συγκεντρώθηκαν για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και για την ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος.

Σε ένα όμορφο και οικογενειακό περιβάλλον που δημιουργήθηκε στο εστιατόριο "Πέρασμα" τα μέλη της Ακαδημίας Κω μετά το γευστικό δείπνο, παρακολούθησαν την παρουσίαση των δράσεων του σωματείου κατά το προηγούμενο έτος και στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Σωματείου, κύριος Παναγιώτης Τζαμάλης, έκοψε τη βασιλόπιτα. 

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί κέρδισε ένα πολύ ωραίο ποδηλατικό κράνος, ευγενική χορηγία του καταστήματος ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε.

Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, οι οποίοι με την παρουσία τους συνέβαλλαν στο ζεστό κλίμα και την ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε και οι οποίοι στηρίζουν με κάθε τρόπο τις προσπάθειες της Ακαδημίας τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. 

Ευχαριστούμε επίσης, τον συμπολίτη μας κύριο Στέργο Χατζηστέργου που αποδέχτηκε την πρόσκληση του Σωματείου και τίμησε με την

παρουσία του την εκδήλωσή μας.

 Ευχαριστούμε το ζαχαροπλαστείο PATISSERIE ΜΟUS για την  γευστικότατη και πανέμορφη εμφανισιακά βασιλόπιτα, την οποία έκανε χορηγία στο Σωματείο μας καθώς και για την αποδοχή της πρόσκλησής μας να στηρίξει ενεργά ως χορηγός την Ακαδημία.

 Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που από τα πρώτα βήματα του Σωματείου στήριξαν κάθε προσπάθεια: 

PHYTHON TOURS

ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., PYTHON EXPERIENCE, ERIKA’S HORSE RIDING

FARM, JACKSONS BEACH BAR RESTAURANT και NIKOS GOLD

 Καθώς και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες BLUE STAR FERRIES και DODEKANISOS SEAWAYS, οι οποίες άμεσα  και με απόλυτη εξυπηρέτηση στέκονται δίπλα στην Ακαδημία Κω σε κάθε αίτημα που έχει τεθεί.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα ΜΜΕ της Δωδεκανήσου  και τους έγκριτους δημοσιογράφους τους, που προβάλουν την  από  κοινού προσπάθεια μας για την ανάπτυξη του αθλήματος της ποδηλασίας.

Ευχόμαστε σε όλους μια Καλή Χρονιά με Υγεία  και Ευτυχία!!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς 

ΑΟ Ακαδημία Κω

ADVERTORIALS