ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ: Η ανασκόπηση του 2021!

ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ: Η ανασκόπηση του 2021!

Παρά την πανδημία του κορονοϊού που ταλαιπώρησε και συνεχίζει να ταλαιπωρεί την παγκόσμια κοινότητα και ενώ το 2021 δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, το τέλος του αφήνει πολλά σημάδια αισιοδοξίας για ένα ακόμα καλύτερο 2022.

Μέσα στην πανδημία και τις δυσκολίες, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αλλά και ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Κατάφεραν να αξιοποιήσουν ευκαιρίες που τους δόθηκαν μέσα από τις επαναστατικές αλλαγές που έγιναν μέσα από το νέο θεσμικό πλαίσιο που εισήγαγε η αθλητική ηγεσία. Ο σύλλογός μας μετέτρεψε τις δυσκολίες που η πανδημία δημιούργησε σε  ευκαιρίες για νέες επιτυχίες και διακρίσεις στο χώρο του μπιτς βόλεϊ κυρίως αφού στο συγκεκριμένο σπορ υπήρξε κανονική αγωνιστική περίοδος.

3η θέση για το Δημήτρη Χατζηνικολάου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ ανδρών, 2ος   τίτλος για τον Άγγελο Μανδηλάρη, 1ος για τον Ιάσονα Κανέλλο

Το πρωτάθλημα Ελλάδας στους άνδρες κατέκτησαν τον Ιούλιο του 2021 ο Άγγελος Μανδηλάρης και ο Ιάσονας Κανέλλος. Για τον Μανδηλάρη είναι το 2ο πρωτάθλημα στην καριέρα του, ενώ για τον Κανέλλο το 1ο.

Ο Κώος Χατζηνικολάου Δημήτρης που ξεκίνησε τη καριέρα του από το σύλλογό μας, με συμπαίκτη το Στέλιο Τζουμάκα από τη Θεσσαλονίκη έκαναν εντυπωσιακή παρουσία  στο φετινό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ ανδρών, καθώς η ομάδα τους κέρδισε όλα τα τουρνουά μάστερ του πανελληνίου πρωταθλήματος.  Στο τελικό τουρνουά στον Άγιο Νικόλαο έκαναν μόνο μία ήττα στον ημιτελικό και τελικά κατέκτησαν την 3η θέση στην Ελλάδα για φέτος.

Ευρωπαϊκό beach volley Κ18: Ένατη θέση για Ζαφειρίου, Πιτσιγκώνη, στην 17η Καρδούλιας, Μουτάφης

Την ένατη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 που διεξήχθη στη Σλοβενία κατέκτησαν οι Παρασκευή Ζαφειρίου, Ελπίδα Πιτσιγκώνη. Την 17η θέση πήραν στα αγόρια ο δικός μας Γιάννης Καρδούλιας, και ο κρητικός Μανώλης Μουτάφης.

Μάτιου, Αγριοδήμου και Κόλα, Μανδηλάρης πρωταθλητές Ελλάδας Κ22 στην Ανάβυσσο
Η Διονυσία Μάτιου με την Ηλέκτρα Αγριοδήμου στα κορίτσια και ο Αντιόλ Κόλα με τον Στέφανο Μανδηλάρη στέφθηκαν πρωταθλητές στη κατηγορία Κ22 που διεξήχθη στην Ανάβυσσο.

Ο Γιάννης Καρδούλιας με συμπαίκτη τον Μάνο Μουτάφη από την Κρήτη, κατέλαβαν την 5η θέση.

Καρδούλιας, Σπύρου και Ζαρκάδα, Μπέρμπερη κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας Κ19 στη Πρέβεζα

Ο Γιάννης Καρδούλιας με τον Κώστα Σπύρου από τον Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω και η Αδαμαντία Ζαρκάδα με την Μαριάννα Μπέρμπερη είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας στους έφηβους και στις νεάνιδες, καθώς κατέκτησαν την πρώτη θέση στα τελικά της κατηγορίας Κ19 που φιλοξενήθηκαν στην Πρέβεζα.

Ζαφειρίου, Πιτσιγκώνη και Καλιόζης, Κυπριώτης κατέκτησαν στη Ρόδο το πρωτάθλημα Ελλάδας Κ17

Πρωταθλήτριες Ελλάδας στη κατηγορία Κ17 αναδείχθηκαν οι Θεσσαλονικιές Παρασκευή Ζαφειρίου, Ελπίδα Πιτσιγκώνη, ενώ στα αγόρια ο Ροδίτης Δημήτρης Καλιόζης και ο Κώος Σάββας Κυπριώτης ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου και στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας Κ17.

Την 3η θέση στην Ελλάδα και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Γιάννης Καρδούλιας  και Δημήτρης Παπαϊωάννου πάλι από το σύλλογο μας.

ADVERTORIALS