Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα ο Πανελλήνιος Αγώνας Τοξοβολίας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα ο Πανελλήνιος Αγώνας Τοξοβολίας
Ρεπορτάζ Στέργος Χατζηστέργος
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα ο Πανελλήνιος Αγώνας Τοξοβολίας.
Τον αγώνα διοργάνωσε ο Α.Σ. Φοίβος Κω. Η συμμετοχή των αθλητών και των αθλητριών ήταν εντυπωσιακή και ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών. Ας μην λησμονούμε ότι στο νησί μας συνεχίζεται η τουριστική περίοδος και τους γνωστούς υγειονομικούς περιορισμούς. Αξιομνημόνευτο είναι και το γεγονός ότι αυτή την περίοδο διοργανώνονται αγώνες στην περιοχή της Πρωτεύουσας από ιστορικά αθλητικά σωματεία με μεγάλη υλικοτεχνική υποδομή με το 1/3 των συμμετοχών! Το γεγονός αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία και αναμένουμε ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση στο άθλημα της τοξοβολίας.
Ο αγώνας περιελάμβανε το αγώνισμα του Ολυμπιακού τόξου και το Bare Bow, και στα δύο φύλα και σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.
Τον αγώνα λάμπρυναν με την παρουσία τους αθλητές και αθλήτριες και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Ιδιαίτερα οι αθλητές του νησιού που δεν είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε παρόμοιας σπουδαιότητας αγώνα αποκόμισαν πολύτιμη αθλητική εμπειρία ενώ έπρεπε να αντιμετωπίσουν τα γνωστά προβλήματα παρόμοιων διοργανώσεων όπως την διαχείριση του άγχους και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες  όπως δυνατό αέρα 
Τον αγώνα επόπτευσε με επιτυχία η ορισμένη από την Κεντρική Επιτροπή Κριτών
κ. Τουμπανιάρη Ματίνα.
Τον Αγώνα που διήρκεσε δύο ημέρες και ολοκληρώθηκε σε τρεις βάρδιες παρακολούθησαν οι Δημοτικές, Πολιτειακές και Στρατιωτικές αρχές του νησιού.
Ο Α.Σ. Φοίβος θα ήθελε να ευχαριστήσει τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στον Αγώνα. Ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να γίνει στους αθλητές του Φοίβου που εδώ και 12 ημέρες εργάστηκαν αγόγγυστα για να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα, να πραγματοποιηθεί ο Πρώτος Πανελλήνιος αγώνας όχι μόνο στην Κω αλλά σε ολόκληρα τα Δωδεκάνησα.
 
 
λθτυθξκλ.JPG
λθιηξκ.JPG
θικυθιλ.JPG
θιοξκλ.JPG
8ιυοθικ.JPG
θυθξκλίκ.JPG
υθθγξηξ.JPG
 
 
 
 
 
 
ADVERTORIALS