Οι μαχητές της Κω στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing στην Τουρκία

Οι μαχητές της Κω στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing στην Τουρκία

\

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing, που θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία, με τα χρώματα της Εθνικής οι «Μαχητές της Κω»

Τέσσερις αθλητές του συλλόγου «Μαχητές της Κω» θα συμμετάσχουν με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing, που θα διεξαχθεί στην Αττάλεια της Τουρκίας από 23 Νοεμβρίου έως 01 Δεκεμβρίου 2019. Πιο συγκεκριμένα το εθνόσημο θα φορέσουν οι Κώοι Γιάννης Χαραπάς, Μανώλης Πισσάρης, Αλέξανδρος Βαγιανός και Μάρθα Νυστάζου, των οποίων η προετοιμασία ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες, υπό την επίβλεψη του προπονητή τους Χρήστου Νεοχωρίτη, που θα τους συνοδέψει στην Αττάλεια.
Τέτοιου είδους πρωταθλήματα, έχουν ρόλο υψίστης σημασίας, καθώς δίνεται η ευκαιρία στους αθλητές να ανταγωνιστούν πρωταθλητές από όλο τον κόσμο, κερδίζοντας ανεκτίμητες εμπειρίες. Οι αθλητές μας θα δώσουν το καλύτερο δυνατό εαυτό τους, με στόχο τη διάκριση και τις καλές εμφανίσεις.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εύχεται σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου καλή επιτυχία στους αγώνες. Ευχόμαστε να φτάσουν ψηλά και να μας προσφέρουν υπερηφάνεια και χαμόγελα.

ADVERTORIALS