Ολοκληρώθηκε το Junior Regional μπιτς βόλεί 2019 στη Κω

Ολοκληρώθηκε το Junior Regional μπιτς βόλεί 2019 στη Κω

Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό Junior Regional τουρνουά μπιτς βόλεϊπου πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις μπιτς βόλεϊ του Ναυτικού Ομίλου στην Κω.

Η διοργάνωση έχει γίνει θεσμός πια κάθε καλοκαίρι στο νησί μας και δίνει στους πρωταθλητές την πρόκριση στους τελικούς των πανελληνίων πρωταθλημάτων στις κατηγορίες Κ17 και Κ19 σε αγόρια και κορίτσια. Αγωνίστηκαν 18 αγόρια και 40 κορίτσια σε 73 αγώνες που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σε όσους παρακολούθησαν τους αγώνες που ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής με την ανάδειξη των πρωταθλητών στις τέσσερις κατηγορίες παίδων/κορασίδων και εφήβων/νεανίδων.

Πρωταθλητές Δωδεκανήσου για το 2019 αναδειχτήκαν: στους εφήβους (Κ19) οι Κώοι Σάββας Κυπριώτης και Κωνσταντίνος Θανόπουλος ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν δύο ακόμα ζευγάρια από την Κω (Καρδούλιας/Σπύρου και Ήλιος/Μαραγκός) , ενώ στους παίδες (Κ17) είχαμε επανάληψη του τελικού των εφήβων και νικητές ήταν οι Κώοι Σάββας Κυπριώτης και Κωνσταντίνος Θανόπουλος με δεύτερους τους Καρδούλια/Σπύρου.

Στα κορίτσια τους φετινούς τίτλους κατέκτησαν, στις νεάνιδες (Κ19) αλλά και στις κορασίδες (Κ17) οι Ροδίτισες Σουσάρη Πάολα και Τερζίου Αριέτα. Στις νεάνιδεςτη δεύτερη θέση πήραν οι Χατζηνικολάου Ευαγγελίνα και Ματσούρη Κατερίνα από την Κω, ενώ δεύτερες στις κορασίδες ήταν οι Γκιζέτη Σταματίνα και Ζωγράφη Ραφαέλα από τη Ρόδο.

Οι πρωταθλητές μας θα εκπροσωπήσουν τα Δωδεκάνησα στα Τελικά Τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Junior 2019 που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν, για την κατηγορία Κ17 στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας (26-28 Ιουλίου) και για την κατηγορία Κ19 στη Ρόδο (2-4 Αυγούστου).

Η ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκάνησου ευχαριστεί τηνΠεριφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Blue Star Ferries, το Gaia Hotel Kos, , τον ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω, τους διαιτητές μπιτς βόλεϊ του ΣΥΔΠΕ Δωδεκανήσου Μαίρη Παπαδούλη και Στάθη Μαθιουδάκη,  τους Νικόλα Αρβανίτη, Τάσο Παππά και Σάκη Κυπριώτη και φυσικά τους μεγάλους πρωταγωνιστές, τους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά. Τέλος, εύχεται καλή επιτυχία στα ζευγάρια που θα μας εκπροσωπήσουν στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος Juniors.

ADVERTORIALS