Αποστρατεύεται ο Καζαμίας Εμμανουήλ - Αλλαγή ηγεσίας στη Β΄ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου

Αστυνομικο Παρασκευή, 17η Ιανουαρίου 2025
cee14e28dde684d14123f75b6b316236.jpg

O Υποστράτηγος Βαζούρας Ηλίας νέος Διευθυντής στη Β΄ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, με έδρα την Κω.

Μετά την κρίση των Υποστρατήγων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Παναγιώτη Πούπουζα και Χαράλαμπου Καλόγηρου.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής της Β΄ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, με έδρα την Κω, Μανώλης Καζαμίας, προάγεται στο βαθμό του Υποστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων και θα αποστρατευθεί ύστερα από τριάντα (30) ημέρες, με άλλο Προεδρικό Διάταγμα.

Ο Υποστράτηγος ΘΑΝΟΣ Λουκάς παραμένει ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου.

Να σημειωθεί ότι αποστρατεύεται και ο Πιπέρης Ευάγγελος, ο οποίος διετέλεσε Αστυνομικός Διευθυντής στην περιοχή μας πριν λίγα χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Τρίτη, 1 Ιουλίου 12:02ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency