Η Ανακοίνωση της Αστυνομίας για το έγκλημα στη Ρόδο, όπου άνδρας βρέθηκε πυροβολημένος μέσα στο ΙΧ του.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εξιχνιάστηκε άμεσα ανθρωποκτονία 43χρονου ημεδαπού στη Ρόδο
Δράστης είναι ένας 46χρονος ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη
Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ανθρωποκτονία 43χρονου ημεδαπού για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση.
Δράστης είναι ένας 46χρονος ημεδαπός, οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Ειδικότερα όπως προέκυψε από τη διερεύνηση της υπόθεσης, προχθές (6 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα οι δυο άνδρες συναντήθηκαν σε αγροτική περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αταβύρου, όπου ο κατηγορούμενος τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγετικό όπλο τον 43χρονο.
Στη συνέχεια εγκατέλειψε νεκρό τον 43χρονο, μέσα στο όχημα του και διέφυγε από το σημείο.
Την 7 Νοεμβρίου 2019 απογευματινές ώρες από συγγενικό πρόσωπο του 43χρονου δηλώθηκε εξαφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και άμεσα κινήθηκε η διαδικασία αστυνομικών αναζητήσεων.
Στο πλαίσιο εξέλιξης της αστυνομικής έρευνας προσήχθη χθες βραδινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ο 46χρονος και εξεταζόμενος, κατά την προανακριτική διαδικασία σήμερα πρωινές ώρες περίγραψε με λεπτομέρειες την πράξη του, υποδεικνύοντας το σημείο της ανθρωποκτονίας.
Στο σημείο κλήθηκε και μετέβη Ιατροδικαστής. Πραγματοποιήθηκε αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου από Αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου.
Κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:
Επιπλέον, σε υπαίθριους χώρους που υπέδειξε ο δράστης βρέθηκαν το κυνηγητικό όπλο που χρησιμοποίησε, καθώς και δυο κινητά τηλέφωνα που άνηκαν στον 43χρονο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Μετά την ολοκλήρωση των ψεκασμών δακοκτονίας, οι ιδιοκτήτες ελαιοτριβείων σε Ρόδο, Κάλυμνο, Κάρπαθο και Κάσο επιτρέπεται να προβούν σε έκθλιψη ελαιοκάρπου από την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου
Τις θερμές της ευχαριστίες προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του καρδιολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Κω εκφράζει με επιστολή της η οικογένεια του Λεωνίδα Λαμπρόγλου
Για πολιτική διγλωσσία και διαχειριστική ανεπάρκεια στο μεταναστευτικό κατηγορεί τη δημοτική αρχή ο Σπύρος Κλάδης, με φόντο την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης στην Κω
Πραγματοποιήθηκαν τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου στο παραλιακό μέτωπο του Μαστιχαρίου, κλείνοντας μια εκκρεμότητα που κράτησε 31 ολόκληρα χρόνια για την τοπική κοινωνία
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας