Μυτιλήνη: Συνελήφθη 23χρονος Αλγερινός αιτών άσυλο, που επιχείρησε να βιάσει 20χρονη μέσα στο σπίτι της

Μυτιλήνη: Συνελήφθη 23χρονος Αλγερινός αιτών άσυλο, που επιχείρησε να βιάσει 20χρονη μέσα στο σπίτι της

Εντοπίστηκε και συνελήφθη την Πέμπτη  ο 23χρονος Αλγερινός αιτών άσυλο, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού - Η υπόθεση έγινε γνωστή στις 17 Οκτωβρίου - Την ίδια μέρα ο κατηγορούμενος αποπειράθηκε να μπει σε άλλο σπίτι για κλοπή

Συνελήφθη σήμερα στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, 23χρονος Αλγερινός αιτών άσυλο, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Η υπόθεση έγινε γνωστή στις 17 Οκτωβρίου, όταν 20χρονη κατήγγειλε περιστατικό απόπειρας βιασμού μέσα στο σπίτι της, στην πόλη της Μυτιλήνης.

Μετά από έρευνα της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, διακριβώθηκε η εμπλοκή του 23χρονου στην υπόθεση, ο οποίος εντοπίστηκε χθες, προσήχθη στην Αστυνομία και στη συνέχεια συνελήφθη.

Από την έρευνα προέκυψε επίσης, ότι ο ίδιος, το βράδυ της 17ης Οκτωβρίου, αποπειράθηκε να μπει σε σπίτι 62χρονης στη Μυτιλήνη με σκοπό την κλοπή, ενώ την ίδια μέρα στο κέντρο της Μυτιλήνης στην πλατεία Σαπφούς, επέδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 56χρονη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης και πήρε διήμερο προθεσμία για να απολογηθεί.
 
protothema.gr