Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στο HOT SPOT στην Κω - Συλλήψεις Σύρων και Παλαιστίνιου για λαθραία τσιγάρα και ναρκωτικά

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στο HOT SPOT στην Κω - Συλλήψεις Σύρων και Παλαιστίνιου για λαθραία τσιγάρα και ναρκωτικά

Σε συλλήψεις 3 αλλοδαπών (δύο Σύρων και ενός Παλαιστίνιου) προχώρησε χθες Κυριακή η αστυνομία στο HOT SPOT στην Κω.

Συγκεκριμένα οι 2 Σύροι συνελήφθησαν για κατοχή 251 πακέτων λαθραίων τσιγάρων και ο Παλαιστίνιος για κατοχή 233 γραμμ. κάνναβης!


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση κατά της διάδοσης των ναρκωτικών και του λαθρεμπορίου τσιγάρων πραγματοποιήθηκε στην Κω

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες

Κατασχέθηκαν -233- γραμμ. κάνναβης και -251- πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, πραγματοποιήθηκε χθες (14 Ιουλίου 2019) αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί.

Πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας, 27, 30 και 35 σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες για τα αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παραβίασης του εθνικού τελωνιακού κώδικα.

Η αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κω με τη συμμετοχή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και περιελάμβανε στοχευμένες έρευνες σε χώρους διαμονής αλλοδαπών, όπου παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Στην κατοχή του 27χρονου, δυο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 233 γραμμαρίων.

• Στην κατοχή των 30χρονου και 35χρονου, 251 πακέτα τσιγάρων χωρίς ειδική ταινία φορολόγησης και το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ.

Τα λαθραία τσιγάρα θα αποσταλούν στην αρμόδια τελωνειακή Αρχή προς υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων – δασμών και επιβολή σχετικών προστίμων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

ADVERTORIALS