Θα σας παρακαλουσα παρα πολυ εαν μπορειτε να αναρτησετε στη σελιδα σας την παρακατω ειδηση.Προκειται για γνωστο μου προσωπο. αν μπορειτε μεσω της σελιδας σας να γινει εκκληση προς τους αιμιδοτες της Κω εαν μπορουν να συνεισφερουν.Σας ευχαριστω πολυ ! "Άμεση ανάγκη για αίμα έχει ο 15χρονος Αντώνιος Αβραμίδης του Αλεξίου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο. Ο 15χρονος νοσηλεύεται στη Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και ήδη του έχουν χορηγηθεί 70 φιάλες αίματος. Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, προκειμένου να σωθεί ο Αντώνης, ας επικοινωνήσει με το νοσοκομείο στο τηλέφωνο: 2313-307015 ή με ένα προσωπικό τηλέφωνο:6973600122. Σας παρακαλούμε πολύ για τη βοήθειά σας. ΄΄ Το παιδί έχει ανάγκη συνεχώς από αίμα. Χθες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αύριο θα κάνει ξανά.΄΄ τόνισαν πριν από λίγο στο agioritikovima.gr συγγενικά πρόσωπα με τα οποία επικοινώνησαν συνεργάτες μας."
Το Ισραήλ ανακοίνωσε νωρίς σήμερα, Παρασκευή, ότι επιτέθηκε σε ιρανικούς πυρηνικούς στόχους για να εμποδίσει την Τεχεράνη να αναπτύξει ατομικά όπλα
Από 500 στα 1.000 ευρώ την ημέρα τόσο για πληρωμές μεταξύ φυσικών προσώπων όσο και για πληρωμές επαγγελματιών.
Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα.
Η επιστολή της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.