Εδώ και πολύ καιρό αισθάνομαι την ανάγκη να αποχωρήσω από το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Παλαιών Πολεμιστών ‘’Αθ. Διάκος’’ στον οποίο υπήρξα γραμματέας τις περιόδους 1946-50 και
1983-2000 και πρόεδρος από το 2000 μέχρι σήμερα. Παράλληλη αγωνία μου είναι η συνέχιση της λειτουργίας του συλλόγου και η συντήρηση του αρχείου του γιατί αποτελούν σημαντικά στοιχεία της τοπικής και της εθνικής μας ιστορίας. Γι αυτό τροποποιήσαμε το καταστατικό του συλλόγου ώστε να μπορούν να γίνονται μέλη οι απόγονοι των αγωνιστών του απελευθερωτικού αγώνα 1940-1945. Είναι καιρός να περάσει ο σύλλογος και η διοίκηση του στην νεώτερη γενιά.
Γι αυτό υποβάλλω την παραίτηση μου και καλώ τους απογόνους των συναγωνιστών μου να προσέλθουν στις εκλογές του συλλόγου που θα γίνουν το επόμενο διάστημα, σε ημέρα και τόπο που θα ορίσουμε.
Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στην λειτουργία του συλλόγου μας.
Με τιμή
Δημήτρης Τριπολιτης
Γράφει ο Καΐσερλης Κώστας
Ξεκινάει η διαδικασία πιστοποίησης των Εθελοντικών Ομάδων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω, της ΕΟΔ και της ΛΕΚ
Σοβαρά τραύματα στο κεφάλι για 2 από τους 3 Έλληνες.
Με γνώμονα τον άνθρωπο, την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών το δημοτικό ραδιόφωνο εμπλουτίζεται με νέες ενημερωτικές, μουσικές και ψυχαγωγικές εκπομπές.