Ποδηλατικός Γύρος στην πόλη της Κω, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή αθλητών από το Προπονητικό Πρόγραμμα Special Olympics Κω και μαθητών από σχολεία του νησιού μας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.
Ο Ποδηλατικός Γύρος θα διεξαχθεί στις 10:30 με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας.
Οι ποδηλάτες θα ακολουθήσουν την παρακάτω διαδρομή:
Πλατεία Ελευθερίας – Ιπποκράτους – Ακτή Μιαούλη – Ακτή Κουντουριώτου – Αβέρωφ – Φιλήνου – Εθνικής Αντιστάσεως – Γρηγορίου Ε΄- Βασιλέως Παύλου – Πλατεία Ελευθερίας.
Ο Ποδηλατικός Γύρος διοργανώνεται από τα Special Olympics Hellas σε συνεργασία με το Σβουρένειο ΚΔΑΠ ΜεΑ, με την υποστήριξη του Δήμου Κω.
Ο Ιπποκράτης επέστρεψε μετά από δέκα χρόνια.
Την ημερίδα παρακολούθησαν -6- διαπραγματευτές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου, καθώς και -2- Αξιωματικοί Ψυχολόγοι, υπό τον συντονισμό εκπαιδευτή Αξιωματικού της Διεύθυνσης Δίωξης Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής
Τέλος εποχής για το σώμα που δημιουργήθηκε το 1997 - Ο χαρακτηρισμός «ράμπο» και τα προβλήματα που οδήγησαν στην απόφαση για την κατάργησή του - Τι θα γίνει με το προσωπικό και τις υποθέσεις του.
Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.