35η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΙΑΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ - Δείτε τις σημερινές παραστάσεις (8/11/24)

Κοινωνια Παρασκευή, 8η Νοεμβρίου 2024
ea34b069ef30c91772aee373d82a11c6.jpg

Ευφορική και συγκινητική ήταν η «Μαγεία της αγάπης» του Νίκου Χαβιαρά που παρουσίασε χθες η θεατρική ομάδα «Ήλιος» του κέντρου ΕΛΠΙΔΑ από τη Ρόδο, αποτελούμενη από ΑμεΑ. Στην όγδοη αυτή ημέρα της 35ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου παρουσιάστηκαν ακόμη «Η συλλογή» του νομπελίστα συγγραφέα Χάρολντ Πίντερ από τη Θ.Ο. Duende Ικαρίας και η πολύ γνωστή «Ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι από την ομάδα της Καλλονής.

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής

5:30μμ στο Πυλί «Η αυλή των θαυμάτων» από τον Α.Ε.Σ. Άγρας Μακαρέας.

8:00μμ στο Σφαγείο «170 τετραγωνικά» του Γιωργή Τσουρή από τους Άστεγους και

10:00μμ στον Ορφέα «Η παρεξήγηση» του Αλμπέρ Καμύ από τη Θεατρική Ομάδα Λέρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
1-(56).jpg
Ολοκληρώθηκε η διατοπική συνεργασία «Οργάνωση και Προβολή του Οινοτουρισμού» στο πλαίσιο του προγράμματος LEADER της ΑΝΔΩ ΑΕ και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση απολογισμού και συζητήθηκαν οι προοπτικές συνέχισης της συνεργασίας. Ισχυρή η παρουσία της Δωδεκανήσου με οινοποιούς και οινολόγους από τα νησιά μας, συνοδευόμενοι από την ΑΝΔΩ. 

stighmiotipo-othonis-2025-10-20-175151.png
Ο Ασκληπιός στη Ρόδο

Η ανακοίνωση του συλλόγου.

politistika-masterplans-rodos-2.jpg
Παρουσιάστηκαν τα Πολιτιστικά Masterplans για τα νησιά Κω, Ρόδου και Λέρου

Με μεγάλη συμμετοχή και θερμή ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2025, στο Μουσείο Νεοελληνική Τέχνης Δήμου Ρόδου, η παρουσίαση των Πολιτιστικών Masterplans για τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου: Ρόδος, Κως και Λέρος.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
19 °C
Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 8:25ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency