ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Υπάρχει έλεγχος στους κοινόχρηστους χώρους ή, με πολιτικές εντολές, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει;

Προσφορά Υγειονομικού υλικού στο Περιφερειακό Τμήμα Κω του Ε.Ε.Σ. από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου και την συνεταιριστική φαρμακαποθήκη ΣΥ.ΦΑ.ΡΟ – ΣΥΦΑΚ Α.Ε.

Κοινωνια Τρίτη, 5η Νοεμβρίου 2024
c3ad3f68d23daee697bb4a4a15597a59.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσφορά Υγειονομικού υλικού στο Περιφερειακό Τμήμα Κω του Ε.Ε.Σ. από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου και την συνεταιριστική φαρμακαποθήκη ΣΥ.ΦΑ.ΡΟ – ΣΥΦΑΚ Α.Ε.

Η Πρόεδρος κα Ειρήνη Παναγιωτοπούλου και τα Μέλη του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου και την συνεταιριστική φαρμακαποθήκη ΣΥ.ΦΑ.ΡΟ – ΣΥΦΑΚ Α.Ε. για την ευγενική προσφορά τους υγειονομικού υλικού το οποίο θα συμβάλει σημαντικά στο έργο του Ε.Ε.Σ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ekav1.jpg
Θάνατος 68χρονου Πολωνού χθες στην Κω

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, Σάββατο 14 Ιουνίου.

astynomianew.jpg
Τουρίστριες από την Ολλανδία κατήγγειλαν για βιασμό δύο Αλβανούς στην Κω - Αρνούνται τις κατηγορίες οι δύο άνδρες

Οι δύο κατηγορούμενοι δήλωσαν ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση των δύο γυναικών.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Κυριακή, 15 Ιουνίου 11:11ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency