Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες γύρω στις 17:00 στην οδό Χριστ. Τσιγάντε στην Κω, όταν ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 51χρονη, με ελβετικό διαβατήριο, έπεσε πάνω σε τοιχίο περίφραξης.
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν και τα δύο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 9 και 6 ετών, τα οποία έχουν γαλλικά διαβατήρια.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός τόσο της οδηγού όσο και των δύο ανήλικων παιδιών, με τους τραυματίες (όχι ευτυχώς σοβαρά) να μεταφέρονται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κω.
Να σημειωθεί ότι σε αλκοτέστ που έγινε, η οδηγός βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να σχηματισθεί δικογραφία εις βάρος της.
Η 51χρονη αφέθηκε μετά από λίγες ώρες ελεύθερη, με προφορική εντολή της κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κω.
Την παρέμβαση του Ομίλου για τη Δημοκρατία σχολιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Κλάδης, αναλύοντας το σχέδιο της παράταξής του για έναν Δήμο που στηρίζεται στους ανθρώπους του
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στο Επαρχιακό μέγαρο Καλύμνου η τιμητική εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Σταμάτης Κ. Μανούσης: Ένα Αφήγημα Ζωής», το οποίο έχει τιμηθεί από την Ακαδημία Αθηνών
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου αναστέλλεται την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου η λειτουργία όλων των σχολείων και παιδικών σταθμών σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, λόγω επικείμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Με απόφαση του δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, κλειστές θα παραμείνουν σε όλη την Κω την Τετάρτη όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες και οι παιδικοί σταθμοί, εξαιτίας της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας