ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
H ''οικογενειακή'' φωτογραφία του ΦoΔΣΑ είχε απουσίες. Τυχαίο;

Ο Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός» Στο Καστελλόριζο

Κοινωνια Τρίτη, 24η Σεπτεμβρίου 2024
904d9d9a8f475ad4e4551ae9a15d38c7.jpg

Ο Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός» Στο Καστελλόριζο

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο εκπρόσωπος του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός στο Ανατολικό Αιγαίο κ. Βολάκης Κωνσταντίνος, υλοποιώντας την απόφαση του συλλόγου και του Προέδρου καθηγητή Κωνσταντινόπουλου Βασιλείου για κοινωνική προσφορά και Εθνική παρουσία στα μικρά ακριτικά νησιά, τα οποία εποφθαλμιά ο εξ’ Ανατολών ανιστόρητος γείτονάς μας, επισκέφθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου το Καστελλόριζο, τιμώντας με κατάθεση στεφάνου τον τοπικό Εθνικό εορτασμό της ένωσης της νήσου με την Ελλάδα.

Ο Εκπρόσωπος είχε την τιμή να συναντήσει και να συνομιλήσει με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Νίκο Δένδια στο εορταστικό τραπέζι που προσέφερε ο Δήμος Μεγίστης.

Στο Δημαρχείο, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Στρατή Αμύγδαλου, ο εκπρόσωπος προσέφερε Τιμητική πλακέτα εκ’ μέρους του Φ.Σ.Π. στον Αξιότιμο Δήμαρχο κ. Ασβέστη Νικόλαο ο οποίος ευχαριστώντας τον, του ανταπέδωσε τα επίσημα σύμβολα και λογότυπα του Δήμου Μεγίστης.

Ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός και ο εκπρόσωπος του στο Ανατολικό Αιγαίο ευχαριστεί θερμά τους Αξιότιμους κυρίους: Ασβέστη Νικόλαο Δήμαρχο Μεγίστης, Αμύγδαλο Στρατή Αντιδήμαρχο Μεγίστης, για τη θερμή υποδοχή και τους συγχαίρει για το σημαντικό έργο που έχουν προσφέρει στην ολιγόμηνη θητεία τους.

Ευχαριστεί τον κ. Μάνο Κόνσολα, Βουλευτή Δωδεκανήσου ΝΔ και αποδεδειγμένα φίλο του Φ.Σ.Π. για τη συμβολή του στην επιτυχία της επίσκεψης. Επίσης, για τη συνάντηση που είχε μαζί του κατόπιν προσκλήσεώς του, στη Βουλή των Ελλήνων, και για το ενδιαφέρον που επέδειξε να προγραμματίσουν από κοινού τις κοινωνικές και εθνικές δραστηριότητες του Φ.Σ.Π. στην περιοχή των Δωδεκανήσων, τις οποίες υπηρετεί με την ευθύνη του Βουλευτή.

Ο Εκπρόσωπος Αν. Αιγαίου

Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός

Βολάκης Νέστ. Κωνσταντίνος

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-25 103042.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-25 103037.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-25 103032.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-25 103047.png

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-16-130216.png
Παραλίγο Τραγωδία στην Αβέρωφ – Μηχανάκι πήγε να πατήσει κοριτσάκι που πετάχτηκε στον δρόμο!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 16 Ιουνίου στην οδό Αβέρωφ.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Τρίτη, 17 Ιουνίου 4:25ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency