Στο αγωνιστικό κομμάτι παρά τα ευτράπελα, παράγοντας Ροδιακού σωματείου αλλά και της ΤΕΔ διέκοψε τον αγώνα των Παμπαίδων της Κυριακής παρακάμπτοντας την αγωνόδικο.
Τελικά ο αγώνας συνεχίστηκε με προτροπή του αλυτάρχη.
Επίσης είχαμε και την απουσία του προπονητή μας κυρίου Ταντή λόγω επαγγελματικων υποχρεώσεων.
Έχουμε πρωταθλητή Δωδεκανήσου τον Καραγιάννη Αριστοτέλη στους παμπαίδες ο οποίος ήταν και δεύτερος το Σάββατο στην ατομική χρονομέτρηση και τρίτο τον τραυματία Κωστογλάκη Νίκο που ήταν και πέμπτος στο χρονόμετρο του Σαββάτου.
Τέταρτο τον Χόνδρο Νίκο επίσης τραυματία , που στο χρονόμετρο ήρθε τρίτος.
Στα μίνι μεγάλα αγωνίστηκε μόνο ο Καραμετσής Κώστας που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον αγώνα αντοχής ενώ στο χρονόμετρο ήρθε πέμπτος.
Στα κορίτσια τέλος, αγωνίστηκαν οι δύο παγκορασίδες μας Περγαμινού Φωτεινή και Αλευράκη Αγγελική.
Η Περγαμινού μετά από αποχή ενός μήνα, για ιατρικούς λόγους , τερμάτισε 12η στο χρονόμετρο και 10η στην αντοχή
Ενώ η Αλευράκη που ενεπλάκη και αυτή στο ατύχημα της προηγούμενης μέρας , έχοντας και τα σοβαρότερα χτυπήματα, τερμάτισε 3η στο χρονόμετρο και δεύτερη στην αντοχή.
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα θα συμμετάσχει στον αγώνα mtb που που διοργανώνει η Ακαδημία Κω στην Τσουκαλαριά.
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όλους όσοι παραμένουν δίπλα μας, και στηρίζουν τα παιδιά σε ένα από τα δυσκολότερα αθλήματα που υπάρχουν, κάνοντας πραγματικότητα το να πρωταγωνιστούν σ' οποίους αγώνες και αν έλαβαν μέρος έως τώρα ανά την Ελλάδα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους έγκριτους δημοσιογράφους των ΜΜΕ που αναδεικνύουν συνεχώς την προσπάθεια μάς για την καλλιέργεια και ανάπτυξη του αθλήματος της ποδηλασίας στην Κω και στη Δωδεκάνησο μάς. Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας