Δήμος Κω: Το οδικό δίκτυο της Κω πρέπει να γίνει σύγχρονο και ασφαλές - Η μικροπολιτική αντιπαράθεση δεν προσφέρει στον τόπο

Πολιτικη Τρίτη, 7η Φεβρουαρίου 2023
803b1e1bed00bcb6e8c6f214ea5c852c.jpg

Το οδικό δίκτυο της Κω πρέπει να γίνει σύγχρονο και ασφαλές

Η μικροπολιτική αντιπαράθεση δεν προσφέρει στον τόπο

Είναι τουλάχιστον προσβλητικό για τη νοημοσύνη των δημοτών, επικεφαλής παράταξης, η κα Ρούφα, να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, για όσα ψηφίζονται ή όσα έγγραφα διαβάζει, προσπερνώντας επιλεκτικά όσα ίσως δεν "βολεύουν", προκειμένου να προκύψει μια παραταξιακή ανακοίνωση, έστω ως ντουφεκιά στον αέρα.

Όπως έχουμε πει, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, όπως λένε οι εισηγήσεις της υπηρεσίας, όπως έχει καταγραφεί και σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ κατά το πρόσφατο παρελθόν, προκειμένου να συνταχθεί η μελέτη για τον κόμβο στην είσοδο της Πόλης και στο 1ο Γυμνάσιο, ζητήθηκε η συνδρομή συγκοινωνιολόγου ο οποίος γνωρίζει, όσο ίσως κανείς άλλος, τις ιδιαιτερότητες του νησιού μας, αφού ασχολείται με τις κυκλοφοριακές μελέτες του, τους φωτεινούς σηματοδότες κλπ, εδώ και μια δεκαπενταετία τουλάχιστον.

Πρόκειται για επιστήμονα, ο οποίος απολαμβάνει της γενικής αποδοχής των συναδέλφων του πανελλαδικά, αφού οι ίδιοι τον επέλεξαν να συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης τους.

Με τη συνδρομή του λοιπόν, δηλαδή την επιστημονική του άποψη, όπως άλλωστε διατυπώνεται και στα έγγραφα που ετέθησαν υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου, υποστήριξε τη σύνταξη της συγκεκριμένης μελέτης, η οποία επιπρόσθετα έχει όλες τις εγκρίσεις των αρμόδιων υπηρεσιών, αλλά έχει γίνει και νόμος του κράτους, αφού έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ.

Εν κατακλείδι, σε μια περίοδο που θρηνούμε συνανθρώπους μας, που έχασαν άδικα τη ζωή τους στην άσφαλτο, αν μη τι άλλο, θα έπρεπε να πρυτανεύει η λογική της προστασίας της ανθρώπινης ζωής, η ασφάλεια του οδικού δικτύου και η υποστήριξη κάθε τέτοιας προσπάθειας, όπως αυτή που η δημοτική αρχή από τα πρώτα της βήματα καταβάλλει.

Δεν θα μπούμε στον πειρασμό της μικροπολιτικής αντιπαράθεσης που δεν έχει τίποτα, απολύτως τίποτα, να προσφέρει.

Εργαζόμαστε με σχεδιασμό, επιστημονική τεκμηρίωση και γνώση, προκειμένου να κάνουμε την Κω πιο σύγχρονη και ασφαλή σε ότι αφορά το οδικό της δίκτυο.

Γραφείο Τύπου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
purosvestikiww.jpg
Καταστράφηκε επιχείρηση εστίασης στο Μαστιχάρι από πυρκαγιά

Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε επιχείρηση εστίασης στο Μαστιχάρι της Κω, η οποία υπέστη εκτεταμένες ζημιές με την καταστροφή να είναι σχεδόν ολοκληρωτική

stighmiotipo-othonis-2026-10-14-102956.png
Πανελλήνιοι Αγώνες Ποδηλασίας 2026 Special Olympics! Την Παρασκευή στις 19.00 η τελετή έναρξης, στην Πλατεία Ελευθερίας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Κως υποδέχεται τους Πανελλήνιους Αγώνες Ποδηλασίας Special Olympics, με την τελετή έναρξης να πραγματοποιείται την Παρασκευή στην Πλατεία Ελευθερίας

81c4f406f1544866a60a82719bb7cb50.jpg
Απλήρωτα κοινόχρηστα: Έρχονται μεγάλες αλλαγές- Αναβαθμίζεται ο ρόλος του διαχειριστή

Τη θεσμική κατοχύρωση του διαχειριστή και μια νέα ταχύρρυθμη διαδικασία για την είσπραξη των απλήρωτων κοινοχρήστων φέρνει ο νέος Κώδικας Ιδιοκτησίας που επεξεργάζεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης

9cf4a14b75c04090b909cbb8645fcc28.jpg
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο επίδομα θέρμανσης: Τα ποσά, οι δικαιούχοι, τα χρονοδιαγράμματα - Παραδείγματα

Ενισχυμένο επίδομα θέρμανσης κατά 30% θα λάβουν φέτος περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια νοικοκυριά, με την πλατφόρμα myΘέρμανση να ανοίγει εντός Νοεμβρίου για την υποβολή των αιτήσεων

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
17 °C
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 12:56ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας