Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ''ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩΣ''
BREVET ΝΕΜΕΑΣ
Άλλη μια δοκιμασία 200 χλμ ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Αυτή τη φορά συμμετείχαν οι Ορφανουδάκη Αναστασία η Σεβαστούλα Γερασίμου του Φιλίνου η Χαριτίνη Χονδρου του Σπάρτακου αλλά και ο Κοτζαταπανης Κωνσταντίνος του Φιλίνου και ο Μιχάλης Μιχάλης του Ασκληπιού.
Ο αγώνας αν και ξεκίνησε με ελαφριά βροχή τελικά τελείωσε με καλό καιρό και όλοι οι αθλητές μας κατάφεραν να τερματίσουν εντός χρόνου.
Να ευχαριστήσουμε τον κο Κέλλη Γιώργο για την υποστήριξη.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους
Από λάθος εκτίμηση στη ρύθμιση των παραμέτρων που απαιτούνται για την ορθή χάραξη, εκ μέρους του χειριστή της εργολήπτριας εταιρείας, παρουσιάστηκαν παρεκκλίσεις σε σημεία του οδοστρώματος, σε ότι αφορά τη διατήρηση σταθερού άξονα και πλάγιων γραμμών οριοθέτησης του πλάτους της οδού.
''Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν''.
''Η επιλογή της στοχοποίησης των ιατρών της Κω από τον Υπουργό Υγείας, με χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν με τη θεσμική του ιδιότητα, προκαλεί θλίψη και προβληματισμό''.
Λόγω προγραμματισμένων απαραίτητων εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης.