Βοήθημα σε δικαιούχους για την επανασύνδεση παροχών ηλεκτρικού ρεύματος
Στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας των Φύλων του Δήμου Κω, καλούνται να απευθυνθούν καταναλωτές με χαμηλά εισοδήματα, στους οποίους έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω οφειλών, προκειμένου να εξεταστεί εάν δικαιούνται εφάπαξ ειδικό βοήθημα επανασύνδεσης ρεύματος.
Οι προς εξέταση δικαιούχοι πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια:
1) Η αποσύνδεση να έχει γίνει στην παροχή ρεύματος της κύριας κατοικίας τους
2) Να έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι τις 31/12/2022 και να παραμένουν αποσυνδεδεμένοι μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας του άρθρου 3.
3) Εισοδηματικά κριτήρια.
Όπως ανακοινώθηκε, με την ΚΥΑ ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/7422/130 (ΦΕΚ 276/ Τ.Β΄/23-01-2023) τροποποιήθηκε η υπ’ αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/70697/861/14-7-2020 ΚΥΑ, σχετικά με τη χορήγηση εφάπαξ ειδικού βοηθήματος επανασύνδεσης ρεύματος για τη στήριξη καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν καθημερινά στα τηλέφωνα 22420-21502 & 22420-49514 και να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας των Φύλων του Δήμου στην οδό Εθελοντών Παλαιών Πολεμιστών 3 – Προέκταση Κανάρη.
Γραφείο Τύπου
Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε επιχείρηση εστίασης στο Μαστιχάρι της Κω, η οποία υπέστη εκτεταμένες ζημιές με την καταστροφή να είναι σχεδόν ολοκληρωτική
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Κως υποδέχεται τους Πανελλήνιους Αγώνες Ποδηλασίας Special Olympics, με την τελετή έναρξης να πραγματοποιείται την Παρασκευή στην Πλατεία Ελευθερίας
Τη θεσμική κατοχύρωση του διαχειριστή και μια νέα ταχύρρυθμη διαδικασία για την είσπραξη των απλήρωτων κοινοχρήστων φέρνει ο νέος Κώδικας Ιδιοκτησίας που επεξεργάζεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης
Ενισχυμένο επίδομα θέρμανσης κατά 30% θα λάβουν φέτος περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια νοικοκυριά, με την πλατφόρμα myΘέρμανση να ανοίγει εντός Νοεμβρίου για την υποβολή των αιτήσεων
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας