''Γιόρτασαν'' στην Κω με φιλικό παιχνίδι!

Αθλητικα Τρίτη, 22η Νοεμβρίου 2022
5f12aa0d82820fd18cbf621b954c32b7.jpg
Στο πλαίσιο της χθεσινής ημέρας εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων, η ομάδα της 80 ΑΔΤΕ κέρδισε με 96-81 μία επίλεκτη ομάδα από αθλητές της Κω!

Με την παρουσία πλήθους κόσμου, διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Κω το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα της 80 ΑΔΤΕ και μίας μικτής από αθλητές των συλλόγων του νησιού, στο πλαίσιο της ημέρας εορτασμού των Ενόπλων δυνάμεων. Η ομάδα της 80 ΑΔΤΕ κέρδισε με 96-81 σ’ ένα άκρως χορταστικό παιχνίδι με θέαμα και ωραίες φάσεις. Οι Κώοι αθλητές που έπαιξαν έχοντας προπονητές τον Δημήτρη Τζομάκα και τον Γιώργο Καζάκο ήταν οι εξής: Δρόσος Πασχάλης, Δρόσος Ζαφείρης, Σκούφης Ανδρέας, Τριτσάρης Παντελής, Χατζησταμάτης Αντώνης, Πολίτης Κωνσταντίνος, Πολίτης Δημήτρης, Κενανόπουλος Χάρης, Λάμπρου Πέτρος, Παρβαντώνης Λευτέρης, Σκουμπουρδής Γεώργιος, Γιουσέμογλου Χουσείν, Χατζημάρκου Παναγιώτης και Σκούφης Γιώργος.

Στην ομάδα της 80 ΑΔΤΕ προπονητής ήταν ο Πέτρος Αργυρίου και αθλητές οι: Κεφάλας Κώστας, Δεμεναγας Παναγιώτης, Αυγουλας Κώστας, Δουμτσιας Νικόλαος (Φοίβος), Λωλος Στέργιος, Χατζήπυλιωτης Ιωάννης, Νικόδημος Κωνσταντίνος, Ροδίτης Κωνσταντίνος (Ιπποκράτης Κω), Χλαπανης Οδυσσέας (Α.Ε. Δικαίου), Σπεντζος Νικόλαος, Πλευρακης Ελευθέριος (Ε.Α.ΚΑ.), Φορτουνης Εμμανουήλ (χωρίς ομαδα).

Πηγή: www.12sports.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
20250818_125005_copy_1600x1200.jpg
Κραυγή αγωνίας από τον Ναυτικό Όμιλο Κω για να μην χαθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της περιοχής

Ο Ναυτικός Όμιλος Κω ζητά παραχώρηση των εγκαταστάσεων χωρίς πλειστηριασμό – Για κίνδυνο αποκλεισμού της παραλίας από μεγάλα ξενοδοχεία, κάνει λόγο η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κω Νικόλ Μουζάκη.

stighmiotipo-othonis-2025-08-18-094233.png
Έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης μας Χαλήλ Τλε

Σήμερα Δευτέρα 18 Αυγούστου η κηδεία του.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
23 °C
Τρίτη, 19 Αυγούστου 6:14ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency