O Ποδηλατικός Όμιλος Κω με την υποστήριξη του ΔΟΠΑΒΣ διοργανώνει τον διασυλλογικό αγώνα TSOUKALARIA MTB CUP 2022, στις 15 & 16 Οκτωβρίου

Αθλητικα Πέμπτη, 13η Οκτωβρίου 2022
e05b35e0bcc96e6cef59a8ee8df5faaf.jpg

TSOUKALARIA MTB CUP 2022

O Ποδηλατικός Όμιλος Κω με την υποστήριξη του ΔΟΠΑΒΣ διοργανώνει τον διασυλλογικό αγώνα

TSOUKALARIA MTB CUP 2022. Ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας και δίνει βαθμολογία στους αθλητές και τις ομάδες που θα συμμετέχουν. Ο αγώνας περιλαμβάνει τις κατηγορίες ΜΙΝΙ, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ,ΠΑΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ,ΜΑΣΤΕΡΣ ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ, SPORTIVE 17+ ΑΝΔΡΕΣ- ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Η διαδρομή θα εκτυλιχθεί στο πανέμορφο δάσος της Τσουκαλαριά και γύρω από την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής. Πρόκειται για μία τεχνική διαδρομή και έναν αγώνα που αναδεικνύει τις ποδηλατικές διαδρομές και τις δυνατότητες του ποδηλατικού τουρισμού στο νησί μας. Παράλληλα προσφέρει την ανάπτυξη του αθλήματος και των αθλητών στην ορεινή ποδηλασία με τις τεχνικές δυσκολίες και την ομορφιά των διαδρομών που περιλαμβάνουν.

Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων από τις ομάδες, 5 ομάδες από Κω και 2 από Ρόδο συμπλήρωσαν τις παρακάτω κατηγορίες

  • ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ
  • ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
  • ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ
  • ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
  • ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
  • SPORTIVE ΑΝΔΡΕΣ
  • SPORTIVE ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Οι Παίδες και Κορασίδες λόγω του μη απαιτούμενου αριθμού, θα αγωνιστούν στην sportive κατηγορια.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/10-ΚΥΡΙΑΚΗ 16/10

8:30 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ- ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

9:45 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

10:00 ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ

10:20 ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ

10:40 ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

11:00 ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ- ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

11:40 ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ.

12:00 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

12:10 SPORTIVE ΑΝΔΡΕΣ- ΓΥΝΑΙΚΕΣ

13:30 ΑΠΟΝΟΜΕΣ.

Η πρόσβαση στο πάρκινγκ της Τσουκαλαριάς θα επιτραπεί μόνο για τις ομάδες και α στελέχη ου αγώνα. Η γενική πρόσβαση στον αγώνα θα επιτραπεί μέχρι τις 9:30.

Παρακαλούνται όσοι προσεγγίσουν το δάσος και την εκκλησία να σεβαστούν τις υποδείξεις εθελοντών και αστυνομικών για την ασφάλεια των αθλητών και του αγώνα.

Σας περιμένουμε να απολαύσετε τους μικρούς και μεγάλους αθλητές στον αγώνα τους και την ομορφιά των διαδρομών στο δάσος της Τσουκαλαριάς.

Εκ του συλλόγου.

Πρέζας Νικόλαος.

Πρόεδρος Ποδηλατικού Ομίλου Κω.

POSTER TSOUKALARIA MTB 2022.jpg

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
20250818_125005_copy_1600x1200.jpg
Κραυγή αγωνίας από τον Ναυτικό Όμιλο Κω για να μην χαθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της περιοχής

Ο Ναυτικός Όμιλος Κω ζητά παραχώρηση των εγκαταστάσεων χωρίς πλειστηριασμό – Για κίνδυνο αποκλεισμού της παραλίας από μεγάλα ξενοδοχεία, κάνει λόγο η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κω Νικόλ Μουζάκη.

stighmiotipo-othonis-2025-08-18-094233.png
Έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης μας Χαλήλ Τλε

Σήμερα Δευτέρα 18 Αυγούστου η κηδεία του.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Δευτέρα, 18 Αυγούστου 4:59ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency