Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς σήμερα Τρίτη 27 και αύριο Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, πραγματοποιεί σειρά επισκέψεων στις έδρες Συγκροτημάτων, Μονάδων, Υπηρεσιών και Επιτηρητικών Φυλακίων του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα συνοδεύεται από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων Αντιστράτηγο Δημήτριο Χούπη και τους Ανώτερους Διοικητές των κατά τόπους Σχηματισμών.
Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου θα μεταβεί διαδοχικά στις νήσους Ικαρία, Φούρνοι, Πάτμο, Λειψοί, Λέρο, Νίσυρο και Τήλο, ενώ αύριο Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, θα βρεθεί διαδοχικά στη Χάλκη, Κάσο και Αστυπάλαια.
Επίσης, θα επισκεφθεί την Κανονιοφόρο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Επιχείρηση «Επιτήρηση Νήσων Ανατολικού Αιγαίου» και το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων ΤΡΟΥΠΑΚΗΣ το οποίο συμμετέχει στην Άσκηση «ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΚΤΩΝ 2022».
Επιπρόσθετα, ο κ. Χαρδαλιάς θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τις κατά τόπους Δημοτικές, Περιφερειακές και Θρησκευτικές Αρχές, τους Διοικητές Υπηρεσιών των Σωμάτων Ασφαλείας και τους κατοίκους των νησιών.
Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα συνοδεύεται από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων Αντιστράτηγο Δημήτριο Χούπη και τους Ανώτερους Διοικητές των κατά τόπους Σχηματισμών.
Σε 10 νησιά του Ανατολικού Αιγαίου μας, δίπλα στα στελέχη και τους οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεών μας!
Σήμερα και αύριο θα βρίσκομαι κοντά στους φρουρούς της Πατρίδας μας, στις έδρες Συγκροτημάτων, Μονάδων, Υπηρεσιών και Επιτηρητικών Φυλακίων του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
?Πρώτος σταθμός - 27/9 : Ικαρία, Φούρνοι, Πάτμος, Λειψοί, Λέρος, Νίσυρος, Τήλος
?Δεύτερος σταθμός - 28/9 : Χάλκη, Κάσος, Αστυπάλαια
Θα επισκεφθώ επίσης :
?την Κανονιοφόρο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, η οποία συμμετέχει στην Επιχείρηση «Επιτήρηση Νήσων Ανατολικού Αιγαίου»
?το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων ΤΡΟΥΠΑΚΗΣ, το οποίο συμμετέχει στην Άσκηση «ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΚΤΩΝ 2022»
Το μήνυμά ξεκάθαρο!
Η χώρα μας ήταν και παραμένει δύναμη ειρήνης και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Θέματα αμυντικής θωράκισης και ενίσχυσης της αποτρεπτικής μας ισχύος, όπως και θέματα εθνικής κυριαρχίας παραμένουν αδιαπραγμάτευτα!.
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στο Επαρχιακό μέγαρο Καλύμνου η τιμητική εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Σταμάτης Κ. Μανούσης: Ένα Αφήγημα Ζωής», το οποίο έχει τιμηθεί από την Ακαδημία Αθηνών
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου αναστέλλεται την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου η λειτουργία όλων των σχολείων και παιδικών σταθμών σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, λόγω επικείμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Με απόφαση του δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, κλειστές θα παραμείνουν σε όλη την Κω την Τετάρτη όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες και οι παιδικοί σταθμοί, εξαιτίας της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων.
Η 80 ΑΔΤΕ διοργανώνει εκδήλωση στο Πυλί στο πλαίσιο εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Διατροφής, με σκοπό την ανάδειξη της διατροφικής, ιστορικής και πολιτισμικής αξίας του άρτου
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας