ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Την μπάλα στην εξέδρα πέταξε ο Δήμαρχος Κω όσον αφορά το κυκλοφοριακό στη Ζιά.

Επίσκεψη του ΥΦΕΘΑ Νίκου Χαρδαλιά σε Πάτμο, Λειψούς, Λέρο, Νίσυρο, Τήλο, Χάλκη, Κάσο, Αστυπάλαια, Ικαρία και Φούρνους

Πολιτικη Τρίτη, 27η Σεπτεμβρίου 2022
7862cb14569ff0d3236791e29eb06bf1.jpg

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς σήμερα Τρίτη 27 και αύριο Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, πραγματοποιεί σειρά επισκέψεων στις έδρες Συγκροτημάτων, Μονάδων, Υπηρεσιών και Επιτηρητικών Φυλακίων του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα συνοδεύεται από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων Αντιστράτηγο Δημήτριο Χούπη και τους Ανώτερους Διοικητές των κατά τόπους Σχηματισμών.

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου θα μεταβεί διαδοχικά στις νήσους Ικαρία, Φούρνοι, Πάτμο, Λειψοί, Λέρο, Νίσυρο και Τήλο, ενώ αύριο Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, θα βρεθεί διαδοχικά στη Χάλκη, Κάσο και Αστυπάλαια.

Επίσης, θα επισκεφθεί την Κανονιοφόρο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Επιχείρηση «Επιτήρηση Νήσων Ανατολικού Αιγαίου» και το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων ΤΡΟΥΠΑΚΗΣ το οποίο συμμετέχει στην Άσκηση «ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΚΤΩΝ 2022».

Επιπρόσθετα, ο κ. Χαρδαλιάς θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τις κατά τόπους Δημοτικές, Περιφερειακές και Θρησκευτικές Αρχές, τους Διοικητές Υπηρεσιών των Σωμάτων Ασφαλείας και τους κατοίκους των νησιών.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα συνοδεύεται από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων Αντιστράτηγο Δημήτριο Χούπη και τους Ανώτερους Διοικητές των κατά τόπους Σχηματισμών.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά:

Σε 10 νησιά του Ανατολικού Αιγαίου μας, δίπλα στα στελέχη και τους οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεών μας!

Σήμερα και αύριο θα βρίσκομαι κοντά στους φρουρούς της Πατρίδας μας, στις έδρες Συγκροτημάτων, Μονάδων, Υπηρεσιών και Επιτηρητικών Φυλακίων του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

?Πρώτος σταθμός - 27/9 : Ικαρία, Φούρνοι, Πάτμος, Λειψοί, Λέρος, Νίσυρος, Τήλος

?Δεύτερος σταθμός - 28/9 : Χάλκη, Κάσος, Αστυπάλαια

Θα επισκεφθώ επίσης :
?την Κανονιοφόρο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, η οποία συμμετέχει στην Επιχείρηση «Επιτήρηση Νήσων Ανατολικού Αιγαίου»
?το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων ΤΡΟΥΠΑΚΗΣ, το οποίο συμμετέχει στην Άσκηση «ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΚΤΩΝ 2022»

Το μήνυμά ξεκάθαρο!
Η χώρα μας ήταν και παραμένει δύναμη ειρήνης και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Θέματα αμυντικής θωράκισης και ενίσχυσης της αποτρεπτικής μας ισχύος, όπως και θέματα εθνικής κυριαρχίας παραμένουν αδιαπραγμάτευτα!.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
zia5.jpg
ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ:  Η Ζιά χρειάζεται ένα ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης και ευταξίας

‘’ Ο κ. Νικηταράς , μιλώντας για τα προβλήματα της Ζιάς συμπεριφέρεται σα να ανέλαβε Δήμαρχος σήμερα.''

stighmiotipo-othonis-2025-06-26-122447.png
Advertorial 26/06/25
Οι Τετάρτες αποκτούν άλλο νόημα! Ξεκινάει beach parties από τις 2 Ιουλίου το Ammos Beach Bar

Μετά τα εκρηκτικά Κυριακάτικα parties που είναι talk of the town, το Ammos Beach Bar ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά!

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Παρασκευή, 27 Ιουνίου 3:07ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency