Ενημέρωση από το λιμενικό για μηχανική βλάβη σε πλοίο που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από την Κάλυμνο προς το Μαστιχάρι

Κοινωνια Πέμπτη, 18η Αυγούστου 2022
37c18d4be4022800e56ff70a3fbf626a.jpg

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Eνημερώθηκε πρωινές ώρες χθες (Τετάρτη 17 Αυγούστου), η Λιμενική Αρχή Κω, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ - Ο/Γ ''ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ'' Ν. Κω 09, ότι κατά τη διαδικασία κατάπλου παρουσίασε μηχανική βλάβη στην αντλία πετρελαίου της δεξιάς κύριας μηχανής του.

Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα ν. Καλύμνου προς τον λιμένα Μαστιχαρίου ν. Κω, με 138 επιβάτες, 11 Ε.Ι.Χ., 02 Φ/Γ και 05 Δ/Κ. Από το περιστατικό δεν υπήρχε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Κω, απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι τη διενέργεια έκτακτης επιθεώρησης και τη διαπίστωση αποκατάστασης βλάβης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
27 °C
Σάββατο, 5 Ιουλίου 5:20ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency