ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ
Μεγάλη νίκη της ΔΕΥΑ Κω η πρόταση της έγινε νόμος, για τις ιδιωτικές συνδέσεις με τους βιολογικούς
Τα όρια της γραφικότητας ξεπέρασε, για ακόμα μια φορά, η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, η παράταξη της καλοπέρασης, η οποία ενώ αδιαφόρησε για μια ολόκληρη πενταετία στο να δοθούν λύσεις σε σημαντικά προβλήματα του νησιού και των δημοτών, έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση δείχνοντας εκ΄ των υστέρων δήθεν ενδιαφέρον για τη δωρεάν σύνδεση νοικοκυριών και επιχειρήσεων στα δίκτυα αποχέτευσης.
Προφανώς έμαθε ότι η δημοτική αρχή του Θεοδόση Νικηταρά και η σημερινή διοίκηση της ΔΕΥΑ Κω, με πρόταση της και παρεμβάσεις στα αρμόδια υπουργεία, πέτυχαν να ψηφιστεί νόμος που προβλέπει τη δωρεάν σύνδεση στα δίκτυα αποχέτευσης και την επιστροφή των τελών σύνδεσης σε όσους τα έχουν καταβάλει.
Για να γνωρίζουν οι συνδημότες μας, στις 4 Ιουλίου 2022 ψηφίστηκε ο νόμος που προβλέπει αυτή τη σημαντική απόφαση υπέρ των δημοτών, τη δωρεάν σύνδεση με τα δίκτυα των βιολογικών καθαρισμών και την επιστροφή των τελών σύνδεσης σε όποιους δημότες τα έχουν καταβάλει.
Πρόκειται για μια μεγάλη κατάκτηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η οποία γίνεται πράξη με την σοβαρή και τεκμηριωμένη εργασία αιρετών και στελεχών του Δήμου μας, υπέρ της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης του νησιού μας, με σεβασμό στο περιβάλλον και στα χρήματα των δημοτών.
Για αυτό το σημαντικό θέμα, το οποίο επεξεργάζονται από την ψήφιση του νόμου οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑΚ, θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της επιχείρησης κ. Ζαχαρό Κωνσταντίνο.
Γραφείο Τύπου
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στο Επαρχιακό μέγαρο Καλύμνου η τιμητική εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Σταμάτης Κ. Μανούσης: Ένα Αφήγημα Ζωής», το οποίο έχει τιμηθεί από την Ακαδημία Αθηνών
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου αναστέλλεται την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου η λειτουργία όλων των σχολείων και παιδικών σταθμών σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, λόγω επικείμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Με απόφαση του δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, κλειστές θα παραμείνουν σε όλη την Κω την Τετάρτη όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες και οι παιδικοί σταθμοί, εξαιτίας της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων.
Η 80 ΑΔΤΕ διοργανώνει εκδήλωση στο Πυλί στο πλαίσιο εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Διατροφής, με σκοπό την ανάδειξη της διατροφικής, ιστορικής και πολιτισμικής αξίας του άρτου
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας