Η ομάδα Εθνικού σχεδιασμού που είναι και νούμερο 1 στη πανελλήνια βαθμολογία, ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο ORAIOKASTRO OPEN, επικρατώντας στον τελικό της διοργάνωσης με 2-0 (36-34, 22-20) του Θοδωρή Παπαδημητρίου και του Παναγιώτη Ιωαννίδη.
Και τα δύο σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, ωστόσο το πρώτο ήταν συγκλονιστικό, με τις δύο ομάδες να αρνούνται να το χάσουν με τον Τζιουμάκα και τον Χατζηνικολάου να χαμογελούν στο φινάλε, κάνοντας το 1-0 σετ με 36-34! Το δεύτερο σετ ήταν ντέρμπι, με τος Τζιουμάκα και Χατζηνικολάου να το κατακτούν με 22-20.
Τζιουμάκας και Χατζηνικολάου πρόσθεσαν από 62,5 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία, ενώ Παπαδημητρίου και Ιωαννίδης από 56,25.
Η απάντηση της υπεύθυνης του Δημοσιογραφικού τμήματος του Κostv.
Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή του Μαστιχαρίου.
Συνελήφθησαν στην Κω τρία μέλη του κυκλώματος. Κατασχέθηκαν 12.760 ευρώ, 820 πακέτα λαθραία τσιγάρα, πλωτό σκάφος κ.α.
Ένα ιστορικό κεφάλαιο για την τουριστική ανάπτυξη της Κω αλλάζει σελίδα.