Τέσσερα σχολεία στην Κω φιλοξένησαν το πρόγραμμα “Her World, Her Rules” - Δείτε φωτογραφίες

Αθλητικα Σάββατο, 11η Ιουνίου 2022
7778021345e64432f6dd2d20ea943678.jpg

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΚ

Τέσσερα σχολεία στην Κω φιλοξένησαν το πρόγραμμα “Her World, Her Rules”, ένα πρόγραμμα της FIBA που συστήνει στα κορίτσια το μπάσκετ, το οποίο πραγματοποιείται από την ΕΟΚ. Παράλληλα, «έτρεξε» και το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία» το οποίο απευθύνεται σε αγόρια.

Τα σχολεία που πήραν μέρος ήταν το 1ο, το 2ο, το 4ο και το 7ο Δημοτικό. Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο πήραν μέρος 74 παιδιά, το 2ο 45 παιδιά, στο 4ο οι συμμετοχές ήταν 74 και στο 7ο ήρθαν πιο κοντά στο μπάσκετ 34 παιδιά. Η ΕΟΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους διευθυντές των σχολείων Μαρία Ψύρρη (1ο), Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου (2ο), Δημήτρη Χασαπλαδάκη (4ο), Κλειούς Ιερομνύμωνος (7ο) που είχαν καθοριστική συμβολή στην ολοκλήρωση των προγραμμάτων. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν συμβολή των ΚΦΑ Λεωνίδα Κούτσικα (1ο), Νίκου Λυμπέρη (2ο), Δημήτρη Μαράγκα (4ο, Υποδιευθυντής του σχολείου). και του υποδιευθυντή του 7ου Δημοτικού Σχολείου, Δημήτρη Γκένα. Όπως πάντα τον δικό του ξεχωριστό ρόλο είχαν οι δάσκαλοι Κρίστη Δακορώνια, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Μαρκέλλα Καραγιάννη, Παναγιώτης Καπίρης, Όλγα Σκουρλή, Δημήτρης Έψιμος από το 1ο Δημοτικό, Κωνσταντίνα Χαζηβέργη, Σμαράγδα Χατζηπαναγιώτου, Χριστίνα Λυβικίδου από το 2ο, Δόμνα Κιάλιου, Φωτεινή Παπαχαρτοφύλη, Δήμητρα Πατητάκη από το 4ο και Σωτηρία Δήμα, Λαμπρινή Γκουντουρά από το 7ο.

Πολύτιμη ήταν η βοήθεια του Δήμου Κω και του Δημάρχου, Θεοδόση Νικητάρα, καθώς και του ΔΟΠΑΒΣ και του προέδρου του Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» απευθύνεται προς την υπεύθυνη του Κλειστού Γυμναστηρίου Κω, Μαριέττα Παλλίζη και τους υπαλλήλους του γηπέδου.

*Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
wrg2028_jury_visit_backdrop_el_4k-(2).jpg
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υποδέχεται τη διεθνή κριτική επιτροπή για τον τίτλο «Παγκόσμια Περιφέρεια Γαστρονομίας 2028»

Επτά ημέρες, τρία νησιά, περισσότεροι από 50 φορείς σε ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα αξιολόγησης

stighmiotipo-othonis-2026-11-06-083933.png
Γιώργος Νικητιάδης: Σημαντική πρωτοβουλία για τη δημιουργία Σχολής Επιστημών Υγείας στην Κω

Με επιστολή του προς την Υπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης ζητά τη σύγκληση σύσκεψης, προκειμένου να εξεταστούν οι προϋποθέσεις δημιουργίας Σχολής Επιστημών Υγείας στην Κω

stighmiotipo-othonis-2026-11-06-083114.png
Ο Βασίλης Υψηλάντης για τα προβλήματα της παράκτιας αλιείας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Υψηλάντη πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο τα προβλήματα της παράκτιας αλιείας και τη στήριξη των επαγγελματιών του κλάδου

stighmiotipo-othonis-2026-11-06-082909.png
Εντυπωσιακή παρουσία για τον ΠΑΣ Ασκληπιό Κω στη Ρόδο! Συμμετέχει με 16 αθλητές - Κατεκτήσε 12 μετάλλια

Με τη μεγαλύτερη αποστολή από την Κω στις μικρές κατηγορίες και συνολικό απολογισμό 12 μετάλλια ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ασκληπιού στον ποδηλατικό αγώνα της Ρόδου

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
16 °C
Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 12:21ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας