Προβλήματα στην ομαλή αποκομιδή απορριμμάτων παρουσιάζονται σήμερα, Τρίτη 24 Μαϊου, σε όλη την έκταση του Δήμου, λόγω συμμετοχής ικανού αριθμού εργαζομένων της Διεύθυνσης Καθαριότητας στην πανελλαδική απεργία που έχει κηρύξει για σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ).
Ο Δήμος Κω καλεί τους συμπατριώτες μας να κρατήσουν για μια ημέρα τα απορρίμματα τους εντός οικιών και καταστημάτων, προκειμένου να μη πληγεί η εικόνα του νησιού μας, έως ότου επανέλθει η φυσιολογική λειτουργία της υπηρεσίας, από σήμερα το βράδυ.
Γραφείο Τύπου
Συμμετέχουν στην Πανελλαδική κινητοποίηση του κλάδου.
Το περιστατικό σημειώθηκε χθες Τετάρτη 5 Νοεμβρίου.
Την Τρίτη 4 Νοεμβρίου ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου χώρου στάθμευσης που νοίκιασε ο Δήμος Κω στη Ζιά, με στόχο την αποσυμφόρηση της περιοχής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.