Θα συνεχίσει να υπηρετεί ως Διευθυντής στη Β΄ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, με έδρα την Κω, ο Ταξίαρχος Λουκάς Θάνος.
Ο Ταξίαρχος Λουκάς Θάνος έχει αναλάβει από τις αρχές του 2021 τη διοίκηση της Β΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, με έδρα την Κω, προσφέροντας σπουδαίες υπηρεσίες καθώς πρόκειται για έναν αξιωματικό άρτια κατηρτισμένο και με σημαντική εμπειρία.
Οι θέσεις που υπηρέτησε πριν έρθει στην Κω.
Το 2018 υπηρετούσε στη Διεύθυνση Προμηθειών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, το 2019 ανέλαβε Διευθυντής στη Διεύθυνση Γενικής Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ το 2020 εκτελούσε χρέη Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής.
Κείμενο του Πέτρου Πετρή!
Στην Πλατεία Τιγκακίου, στις 20:00!
Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε εγκυμονούσες του νησιού και αφορά στην παροχή πακέτων βρεφικών ειδών.
Αυξήθηκαν στα 1.000 ευρώ τα ημερήσια όρια μέσω IRIS, με 500 ευρώ για P2P και 500 ευρώ για P2B