Π. Χατζηχριστοφής: Οι σύμβουλοι των παρατάξεων της μειοψηφίας δεν ψήφισαν την αύξηση της επιχορήγησης του Δήμου στο ΔΟΠΑΒΣ - Η στάση τους προκαλεί βαθιά απογοήτευση

Πολιτικη Δευτέρα, 28η Μαρτίου 2022
3eb270384d70e2d46e15f14ad8736439.jpg

Δήλωση Προέδρου ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτη Χατζηχριστοφή

Με πραγματική λύπη, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είδα τους συμβούλους των παρατάξεων της μειοψηφίας να μην ψηφίζουν την τροποποίηση της συστατικής πράξης του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. για την αύξηση κατά 300.000 € της επιχορήγησης του Δήμου στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Ζητήσαμε την αύξηση της επιχορήγησης για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αναγκαίες εργασίες συντήρησης και εκσυγχρονισμού των βρεφονηπιακών σταθμών και των αθλητικών χώρων του νησιού μας.

Έργα που μας ζητήθηκαν από τις διευθύνσεις των βρεφονηπιακών σταθμών, από τα αθλητικά σωματεία, από τους συναδέλφους της τοπικής αυτοδιοίκησης, από τους πολίτες του νησιού.

Πρόκειται για έργα τα οποία είναι έτοιμα να υλοποιηθούν.

Η μη ψήφιση του θέματος από τις άλλες παρατάξεις, άρα και η μη έγκριση της αύξησης της επιχορήγησης, ανατρέπει τον σχεδιασμό μας.

Έχω μάθει στη ζωή μου να πορεύομαι με ειλικρίνεια και καθαρές κουβέντες.

Ζητάω συγγνώμη από τους συνδημότες μου που όλα αυτά τα έργα προς το παρόν "παγώνουν".

Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι εντέλει θα πρέπει να εξηγήσουν στους πολίτες της Κω γιατί τους στερούν έργα που είναι τόσο αναγκαία και χρήσιμα.

Και γιατί στο όνομα μιας στείρας αντιπολίτευσης να μην ψηφίσουν ένα θέμα για το οποίο θα έπρεπε να υπάρχει ομόφωνη θετική ψηφοφορία.

Η στάση τους προκαλεί βαθιά απογοήτευση, όχι μόνο σε εμένα ως Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ, αλλά πρώτα από όλα στους συνδημότες μας.

Στους μικρούς αθλητές και στους γονείς τους, σε όλους τους φίλους του αθλητισμού, αφού η αύξηση της επιχορήγησης θα διοχετεύονταν σε αναγκαίες εργασίες συντήρησης και εκσυγχρονισμού των αθλητικών χώρων, οι οποίες θα καθυστερήσουν.

Δυστυχώς, οι σύμβουλοι της μειοψηφίας εκμεταλλεύονται την έλλειψη πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο και υπονομεύουν χρήσιμες αποφάσεις για την κοινωνία μας.

Πρέπει να καταλάβουν, εκτός και δεν τους ενδιαφέρει, ότι δεν χωρά αντιπολίτευση σε τέτοια θέματα.

Ότι δεν χωρούν εκπτώσεις στον αθλητισμό και στα παιδιά μας, ειδικά μετά την πανδημία.

Με την στάση τους οι μόνοι που χάνουν είναι οι συνδημότες μας.

Παρόλα αυτά, εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις, όσα εμπόδια κι αν δημιουργούν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-02-13-174606.png
Το 6ο Νηπιαγωγείο Κω βραβεύεται με την Πράσινη Σημαία των Οικολογικών Σχολείων

Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2026 θα γίνει η παραλαβή της Πράσινης Σημαίας των Οικολογικών Σχολείων κατά τη διάρκεια του 1ου Μαθητικού Φεστιβάλ Οικολογικών Σχολείων, που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

stighmiotipo-othonis-2026-02-13-141527.png
Tο Σάββατο 21 Φεβρουαρίου το αποκριάτικο καρναβάλι στην πόλη της Κω - Στις 15:30 η έναρξη

Η παρέλαση θα ξεκινήσει από την Πλατεία Ανταγόρα και θα καταλήξει στην Πλατεία Ελευθερίας.

hatzimarkos_g.jpg
Τηλεδιάσκεψη μεταξύ Περιφερειάρχη και 29 Δημάρχων των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου για την κοινή δράση επί δύο εμβληματικών δράσεων

Ο σχεδιασμός  έργων και δράσεων στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Ανάπτυξης μικρών νησιών της Περιφέρειας και η δημιουργία υπηρεσίας για συλλογή και μεταφορά αποβλήτων, στην ατζέντα της τηλεδιάσκεψης

anakoinosi.png
Κλειστό τμήμα της επαρχιακής οδού Πυλί–Καρδάμαινα μετά από κατολίσθηση

Δείτε την ανακοίνωση της αρμόδιας υπηρεσίας, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
16 °C
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 5:47ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency