Δήμος Κω: Προσπάθειες Δημάρχου για να δοθεί λύση στο πρόβλημα έλλειψης κλιμακίου, στη Δημοτική Ενότητα Ηρακλειδών, για την διενέργεια rapid test στη σχολική κοινότητα.

Πολιτικη Τετάρτη, 16η Φεβρουαρίου 2022
91c61942ea11e110270a93f966379ea8.jpg

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ


Συνεχείς προσπάθειες καταβάλλει ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα έλλειψης κλιμακίου, στη Δημοτική Ενότητα Ηρακλειδών, για την διενέργεια rapid test στη σχολική κοινότητα.

Ήδη έχει απευθύνει σχετικό αίτημα στον ΕΟΔΥ αλλά και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, από όπου αναμένονται απαντήσεις.

Στην επιστολή του προς τον ΕΟΔΥ ο Δήμαρχος Κω, αφού ενημερώνει για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, τονίζει χαρακτηριστικά:

«…Οφείλω να σας ενημερώσω πως στα Δημοτικά Σχολεία Αντιμάχειας και Καρδάμαινας μεγάλο μέρος των μαθητών απέχουν από τα μαθήματα τους λόγω της οικονομικής αδυναμίας των γονέων τους να πληρώσουν τα rapid test.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις των προέδρων των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων η αποχή θα συνεχιστεί έως την εύρεση λύσης.

Για τους παραπάνω λόγους σας ζητώ την άμεση διάθεση στους κατοίκους των χωριών του νησιού μας, κινητής μονάδας του ΕΟΔΥ για την διενέργεια των απαραίτητων rapid test στις σχολικές κοινότητες των χωριών μας αλλά και στο γενικό πληθυσμό».

Γραφείο Τύπου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Κυριακή, 29 Ιουνίου 7:23ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency