Ρεπορτάζ Στέργιος Θ. Χατζηστέργου
Η Α.Ε. Δικαίου την προσεχή Κυριακή παίζει ''τελικό'' παραμονής κόντρα στον Α.Ο. Ερμιονίδας και η νίκη αποτελεί κάτι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη.
Για τον «τελικό» παραμονής προετοιμάζεται η Α.Ε. Δικαίου υπό την καθοδήγηση του προπονητή της κυρίου Γιάννη Παπούλη.
Την Κυριακή η νίκη κόντρα στον Α.Ο. Ερμιονίδας αποτελεί κάτι παραπάνω από μονόδρομο. Αν μάλιστα συνοδευτεί και με +7 (οι Κώοι έχασαν με 74-68 στον α’ γύρο), τότε τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα.
Η Α.Ε.Δ. καλείται να ξεπεράσει τα προβλήματα της (Τρύπας, Χατζηγιακουής, Γεωργαδάκης) και να αγωνιστεί χωρίς προβλήματα στο πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Ερμιόνης.
Η Α.Ε.Δ. θέλει σίγουρα τρεις νίκες (με Α.Ο. Ερμιονίδας, Ποσειδώνα Λουτρακίου και Τηρωνα Αγίων Θεοδώρων), ώστε να φτάσει τις οκτώ και από κει και πέρα, πετυχαίνοντας μία ακόμη, θα σιγουρέψει την παραμονή της στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Επτά ημέρες, τρία νησιά, περισσότεροι από 50 φορείς σε ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα αξιολόγησης
Με επιστολή του προς την Υπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης ζητά τη σύγκληση σύσκεψης, προκειμένου να εξεταστούν οι προϋποθέσεις δημιουργίας Σχολής Επιστημών Υγείας στην Κω
Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Υψηλάντη πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο τα προβλήματα της παράκτιας αλιείας και τη στήριξη των επαγγελματιών του κλάδου
Με τη μεγαλύτερη αποστολή από την Κω στις μικρές κατηγορίες και συνολικό απολογισμό 12 μετάλλια ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ασκληπιού στον ποδηλατικό αγώνα της Ρόδου
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας