ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ
Με νίκη κλείνει το 2021 η ομάδα μας, νικώντας εκτός έδρας τον Τήρων Αγίων Θεοδώρων, με 64-72.
Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα , μιας και για 3 δεκάλεπτα ελέγχαμε πλήρως τον αγώνα, με διάφορες που κυμαινόταν στους 15-20.
Οι παίκτες του Δημήτρη Τζομάκα, μπήκαν στο παιχνίδι με το γκάζι πατημένο και πήραμε γρήγορα διψήφια διαφορά. Με έναν εκπληκτικό Τριτσάρη (10 πόντους, 4 κλεψίματα, 4 ριμπάουντ σε αυτό το σημείο) προηγηθήκαμε 10-27 στο δεκάλεπτο.
Στο 2ο και στο 3ο δεκάλεπτο κάποιες βιαστικές επιλογές στην επίθεση, αλλά και η -πρωτοφανής- αστοχία στις βολές (μόλις 4/15) δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε μεγαλύτερη διαφορά.
Με τον Χατζησταματη ,τον Βάση και τον Τρύπα να μοιράζουν ασίστ, τους Παρβαντώνη και Δρόσο να “βομβαρδίζουν” από την περιφέρεια και τους Γεωργαδάκη, Λάμπρου να είναι ασφυκτικοί στην άμυνα, στα μέσα του 4ου δεκαλέπτου η διαφορά πήγε στο +21(46-67 με τρίποντο του Παρβαντώνη). Όμως, εσφαλμένα θεωρήσαμε πως το παιχνίδι τελείωσε, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να μειώνουν συνεχώς στο σκορ, μέχρι το τελικό 64-72.
Διψηφιοι ήταν οι Χατζησταματης (10π., 7 ασίστ, 5 ριμπ), Παρβαντώνης (15π., 5 ριμπ) και Τριτσάρης (double double με 16π., 13 ριμπ. , 4 κλεψίματα)
Δεκάλεπτα: 10-27, 27-41, 42-58, 64-72
Α.Σ. ΤΗΡΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Τσομπάνος): Μουστάκας 11(3), Τσαντήλας 4, Φουστέλης, Μανιάτης 14(1), Βασιλόπουλος, Δεκαβάλλας 1, Καλεμτζάκης 12(2), Δανίκας 14, Ζαχαρόπουλος, Ζαχαριάδης 8, Καδηγιαννόπουλος, Βαρσάμης
Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ (Τζομάκας- Παπούλης): Δημήτρης Βάση 2 , Μιχάλης Δρόσος 8(2), Γιώργος Τρύπας 3(1) , Γιάννης Γεωργαδάκης 2, Παντελής Τριτσάρης 16(2) , Λευτέρης Παρβαντώνης 15(4) , Γιώργος Χατζηγιακουμής 5 , Νίκος Καλής , Πασχάλης Δρόσος , Πέτρος Λάμπρου 7(1) , Πέτρος Καραθωμάς 4, Αντώνης Χατζησταμάτης 10(2)
Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:Η δημοτική αρχή του κ. Νικηταρά στις 21 Νοεμβρίου 2023 υπέγραψε σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία ( μέσω της ΔΕΥΑΚ) για την προμήθεια και εγκατάσταση 4.249 ψηφιακών υδρόμετρων για τη μέτρηση της κατανάλωσης στη Δ.Ε Δικαίου.Η σύμβαση, που αφορούσε και άλλες υπηρεσίες, ήταν συνολικού ύψους 2.457.501 ευρώ συν ΦΠΑ και η χρηματοδότηση προήλθε από ευρωπαϊκούς όρους.Σε ρεπορτάζ της έγκυρης εφημερίδας ΄΄ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ‘’ αναφέρεται ότι η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά υποθέσεις κατασπατάλησης ευρωπαϊκών πόρων μέσω προγραμμάτων για εγκατάσταση «έξυπνων» υδρομέτρων από δήμους και ∆ΕΥΑ όλης της χώρας.Το γεγονός της έρευνας επιβεβαιώθηκε και από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας.Προσοχή, δεν κατηγορούμε κανένα αλλά καταθέτουμε μια απλή ερώτηση στη δημοτική αρχή , η οποία θα πρέπει να απαντηθεί: ποιο ήταν το κόστος κάθε ψηφιακού υδρόμετρου στη Δ.Ε Δικαίου;
Αφορμή για την Ερώτηση στάθηκε ο άδικος θάνατος του 58χρονου Κώου, Μιχαήλ Τζόγια.