Οι αλλαγές μετά τον ορισμό των Αντιδημάρχων στο Δήμο Κω!
Ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Πη Σταμάτης από εντεταλμένος Σύμβουλος Καθημερινότητας, Διαχείρισης ΧΥΤΑ και δικτύων Ηλεκτροφωτισμού, ορίστηκε ως άμισθος Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας!
Ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κω κ. Καλλούδης Ιωάννης, ορίστηκε ως άμισθος Αντιδήμαρχος Aξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας και Υπεύθυνος Σχεδιασμού και Οργάνωσης στη Δημοτική Ενότητα Ηρακλειδών, ενώ ορίστηκε και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.
Στις αρμοδιότητες του κ Σταμάτη Καμπουράκη δεν υπήρξαν αλλαγές, παραμένει Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πρασίνου και Επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας!
Ο κ Παναγιώτης Αβρίθης από Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Παρακολούθησης της Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Δημότη, Δημοτικής Περιουσίας και Πρωτογενούς Τομέα, ορίστηκε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρωτογενούς Τομέα, ενώ παραμένει αναπληρωτής Δημάρχου.
Στις αρμοδιότητες του κ. Χρυσόπουλου Αλέξανδρου δεν υπήρξαν αλλαγές! Παραμένει Αντιδήμαρχος Οικονομικών.
Η κ. Βλάχου Σεβαστή, ορίστηκε Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων, από Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού που ήταν! Με ερωτηματικό να παραμένει το ποιος θα αναλάβει Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, στις 2 Ιανουαρίου!
Η κ. Κασσιώτη Γεωργία από Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακών Έργων, Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Διεθνών Σχέσεων, ορίστηκε Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακών Έργων, Παιδείας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και παρακολούθησης της Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Δημότη.
Την παρέμβαση του Ομίλου για τη Δημοκρατία σχολιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Κλάδης, αναλύοντας το σχέδιο της παράταξής του για έναν Δήμο που στηρίζεται στους ανθρώπους του
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στο Επαρχιακό μέγαρο Καλύμνου η τιμητική εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Σταμάτης Κ. Μανούσης: Ένα Αφήγημα Ζωής», το οποίο έχει τιμηθεί από την Ακαδημία Αθηνών
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου αναστέλλεται την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου η λειτουργία όλων των σχολείων και παιδικών σταθμών σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, λόγω επικείμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Με απόφαση του δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, κλειστές θα παραμείνουν σε όλη την Κω την Τετάρτη όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες και οι παιδικοί σταθμοί, εξαιτίας της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας