Συνάντηση με υπουργούς θα έχει ο Φιλήμονας Ζαννετίδης σε Αθήνα και Κω
Διήμερο ταξίδι σε Αθήνα και Κω πραγματοποιεί αύριο ο αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης ανταποκρινόμενος στις προσκλήσεις που του έχουν σταλεί.
Στην Αθήνα θα παραστεί σε εκδήλωση του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής πολιτικής Κωνσταντίνου Μπαγινέτα, στην οποία θα παρευρεθούν ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, οι υφυπουργοί και οι γραμματείς του υπουργείου, καθώς και η πλειάδα των αντιπεριφερειαρχών Πρωτογενούς Τομέα. Όπως γίνεται αντιληπτό η συζήτηση θα επικεντρωθεί στα θέματα που απασχολούν τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους αλιείς και τους μελισσοκόμους, που κατά περιοχή αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα. Ο κ. Ζαννετίδης θα επιδιώξει να αναλύσει περαιτέρω τα δίκαια αιτήματα που ήδη έχουν σταλεί στον υπουργό και τους επιτελείς του, με στόχο να γίνουν αποδεκτά.
Την Τετάρτη ο αντιπεριφερειάρχης θα μεταβεί στην Κω, όπου θα παραστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει η Ένωση Ξενοδόχων Κω με θέμα «Αγροτικά Προϊόντα και τουρισμός: Από την θεωρία στην πράξη». Η Ένωση Ξενοδόχων Κω στα πλαίσια των δράσεων της για την σύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό διοργανώνει ένα workshop, κατά την διάρκεια του οποίου θα μιλήσει και ο κ. Ζαννετίδης, αλλά και η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη. Στην εκδήλωση θα παραστούν και φοιτητές του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιούν εκπαιδευτική επίσκεψη στο νησί και κάνουν μεταπτυχιακές εργασίες πάνω στο θέμα «Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη» και με ειδικό μάθημα «Γαστρονομικός Τουρισμός- Αγροδιατροφή».
Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει συνάντηση και συζήτηση με την υφυπουργό και μελών της Ένωσης Ξενοδόχων Κω για γενικότερα θέματα τουρισμού.
Το Γραφείο Τύπου
Την παρέμβαση του Ομίλου για τη Δημοκρατία σχολιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Κλάδης, αναλύοντας το σχέδιο της παράταξής του για έναν Δήμο που στηρίζεται στους ανθρώπους του
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στο Επαρχιακό μέγαρο Καλύμνου η τιμητική εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Σταμάτης Κ. Μανούσης: Ένα Αφήγημα Ζωής», το οποίο έχει τιμηθεί από την Ακαδημία Αθηνών
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου αναστέλλεται την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου η λειτουργία όλων των σχολείων και παιδικών σταθμών σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, λόγω επικείμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Με απόφαση του δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, κλειστές θα παραμείνουν σε όλη την Κω την Τετάρτη όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες και οι παιδικοί σταθμοί, εξαιτίας της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας