Στην Κω θα βρίσκεται από την Πέμπτη 29 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 1 Αυγούστου, ο υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. και πρόεδρος του ερασιτέχνη Προμηθέα Πάτρας Βαγγέλης Λιόλιος.
Ο ίδιος είναι επίσημος καλεσμένος στο 4ο Kos 3on3 Basketball Festival, δηλώνει ένθερμος υποστηρικτής των τουρνουά 3on3 και μάλιστα ένας από τους στόχους του είναι η πανελλήνια ανάπτυξη του σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κω, από 29 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου θα συναντηθεί με εκπροσώπους των συλλόγων και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο Βαγγέλης Λιόλιος αποδέχθηκε την πρόσκληση των διοργανωτών του 4ου Kos 3on3 Basketball Festival και θα βρίσκεται για τέσσερις ημέρες στο νησί του Ιπποκράτη, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη «γιορτή» του μπάσκετ στην πλατεία Ανταγόρα.
Στο επίκεντρο το κοινοβουλευτικό έργο του βουλευτή , τα έργα στα Δωδεκάνησα και οι προτάσεις για το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα
Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού Στέλιο Κουτνατζή πραγματοποίησε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, με αντικείμενο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τα νησιά και απαιτούν συντονισμένες παρεμβάσεις
Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται η αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους των Δήμων και των ΔΕΥΑ, μετά τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού
Η διοργάνωση πρόσφερε στους συμμετέχοντες πολύτιμη γνώση με προσκεκλημένους από τη Βραζιλία. Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η απονομή της μαύρης ζώνης στον προπονητή του συλλόγου, Απόστολο Παπανικολάου
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας