H ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ και ο ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ διοργάνωσαναπό κοινού τρία εργαστήρια για τους επαγγελματίες του τουρισμού στα πλαίσια των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων WINTERMED και LABELSCAPE. Τα εργαστήρια πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά στις 9 Ιουνίου (webinar) και τόσο διαδικτυακά όσο και δια ζώσης στις 15 Ιουνίου στη Ρόδο και στις 16 Ιουνίου στην Κω και στόχο είχαντην αναβάθμιση των δεξιοτήτων των στελεχών του Τουρισμού που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης.Το πρόγραμμα WINTERMED κύριο στόχο έχει την εφαρμογή ολοκληρωμένων διακρατικών στρατηγικών για την ανάπτυξη βιώσιμου και υπεύθυνου τουρισμού καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους στους νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, μέσω κοινού σχεδιασμού και συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων περιοχών και το πρόγραμμα LABELSCAPE στόχο έχει την ανάπτυξη μηχανισμών για την ενσωμάτωση και προώθηση ετικετών αειφορίας σε ευρύτερες τουριστικές πολιτικές και την παροχή υποστήριξης για πρωτοβουλίες που βασίζονται στη διαδικασία πιστοποίησης του προορισμού.
Εισηγητές των εργαστηρίων αυτών ήτο οι εξής:
Η θεματολογία που αναπτύχθηκε ήταν:
Η Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου και η Ενεργειακή Α.Ε, έχει επενδύσει σε καινοτόμες δράσεις, ώστε τα συμπεράσματα των ημερίδων να λειτουργούν προσθετικά σε όσους τομείς απευθύνονται.
Εντολή του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, είναι η συνεργασία με απόλυτα εξειδικευμένους φορείς, ώστε οι δράσεις να είναι απόλυτα πιστοποιημένες.
Τέτοιες ημερίδες, έχουν κατατάξει την αναπτυξιακή μας εταιρεία στις κορυφαίες της Ευρώπης.
Η συνέχεια θα είναι εξίσου σημαντική, επειδή έχουμε μετατρέψει την πανδημία του covid-19, σε πρόκληση.
Επίσημη ιστοσελίδα: www.readsa.gr
Ανείπωτος ο πόνος μας, μα και βαθιά η περηφάνια για τον ΑΝΘΡΩΠΟ Αλκιβιάδη, για τον δικό μας Άνθρωπο.
Έκκληση του εκπαιδευτικού προς την πολιτεία να βρεθεί παιδί για να φοιτήσει στην Α’ τάξη του Δ.Σ. ώστε να μην έχει την τύχη του σχολείου των Αρκιών και κινδυνεύσει με λουκέτο.Δύο μαθητές, ο Σάββας και ο Κυριάκος, φοιτούν στην Ε’ τάξη