Συνάντηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη - Β. Υψηλάντης : « Η Ελλάδα έτοιμη να υποδεχθεί με ασφάλεια τους τουρίστες».

Πολιτικη Σάββατο, 19η Ιουνίου 2021
2288ee40f15ba5bc295984ee8a0eea63.jpg

Συνάντηση του Βουλευτή Δωδεκανήσου και Κοσμήτορα της Βουλής Βασίλη Α. Υψηλάντη με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη

Β. Υψηλάντης : « Η Ελλάδα έτοιμη να υποδεχθεί με ασφάλεια τους τουρίστες».

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορα της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης είχε συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη. Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης επεσήμανε στον υπουργό Τουρισμού τη συγκρατημένη αισιοδοξία που υπάρχει στα νησιά της Δωδεκανήσου για την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού. Από την πλευρά του ο υπουργός εξέθεσε στο Βουλευτή Δωδεκανήσου όλες τις ενέργειες που έγιναν ειδικά για τις αγορές της Αγγλίας, Γερμανίας, Ολλανδίας, Ρωσίας και Σκανδιναβικών κρατών καθώς επίσης και για την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού . Οι προσπάθειες για το άνοιγμα της Αγγλίας έχουν ενταθεί παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται λόγω της ινδικής μετάλλαξης που αποτυπώνεται στην επιδημιολογική εικόνα της χώρας αυτής. Γίνεται απόλυτα σαφές ότι, στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα κριθεί και το άνοιγμα της σημαντικής αυτής αγοράς.

Σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ιαματικά λουτρά δίνεται η δυνατότητα να λειτουργήσουν και από την τοπική αυτοδιοίκηση μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα.

Τα θέματα της τουριστικής εκπαίδευσης συμφωνήθηκε τέλος να εξειδικευτούν σε συνάντηση που άμεσα θα πραγματοποιηθεί με την αρμόδια υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης με δηλώσεις του ευχαρίστησε τον κ. Θεοχάρη για τις προσπάθειες που καταβάλει για την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού και επεσήμανε την ανάγκη να συνεχιστούν με εντατικότερους ρυθμούς οι εμβολιασμοί στη Ρόδο και στα άλλα μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου προκειμένου να κτίσουμε αληθινό τείχος ανοσίας στον ιό και τις μεταλλάξεις του . Τέλος δήλωσε ότι η Ελλάδα με ασφάλεια υποδέχεται όσους επιλέξουν τη χώραμας για διακοπές.

κξηγφδ.JPG

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-07-05-112058.png
ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ενισχύεται η αστυνόμευση σε Ρόδο και Κω - Νέο προσωπικό σε συνοριοφύλακες στα αεροδρόμια»

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, σε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας.

stighmiotipo-othonis-2025-07-05-111729.png
Προβολή ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση, στο κανάλι της Βουλής, την Πέμπτη 7 Ιουλίου

Στον τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων, θα προβληθεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου, αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση (13/02/1905-07/07/1981).

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
32 °C
Σάββατο, 5 Ιουλίου 11:32ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency