Δήμος Κω για Δύναμη Αλλαγής: Αν σέβονταν τους Κώους πολίτες θα σιωπούσαν

Πολιτικη Τρίτη, 18η Μαΐου 2021
4c424a07f9ee122cdade3b36b9639154.jpg

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Οι ανακοινώσεις της απελθούσας δημοτικής αρχής για την ανάπλαση Μαστιχαρίου, προκαλούν το γέλιο στους κατοίκους που γνωρίζουν την αλήθεια, αλλά και το δημόσιο αίσθημα όλων των συμπατριωτών μας, για τα έργα και τις ημέρες τους.

Αν σέβονταν τους Κώους πολίτες θα σιωπούσαν, για να μη θυμίζουν την ειρωνεία, τα ψεύδη και την κοροϊδία τους, με όσα έκαναν σε βάρος του τόπου μας.

Ας έλθουμε λοιπόν στο Μαστιχάρι, στο έργο ανάπλασης αλλά και σε άλλα που έκαναν.

Όλα θα έρχονται στο φως, για να πάψουν να υποτιμούν τους συμπατριώτες μας.

Το έργο «Aνάπλαση στον παλαιό πυρήνα Μαστιχαρίου - Β΄φάση», μελετήθηκε όντως από τις υπηρεσίες του Δήμου μας το 2018 (μελέτη 26/2018) αλλά ήταν τέτοια η αδιαφορία και ανικανότητα της απελθούσας δημοτικής αρχής που το άφησε σε εκκρεμότητα, όπως τόσα άλλα.

Έτσι έφτασε να υπογραφεί σύμβαση με τον εργολάβο στις 6 Μαρτίου 2020, έξι μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων από τη σημερινή δημοτική αρχή, που ενδιαφέρθηκε αμέσως και έτρεξε τις διαδικασίες.

Η μεγαλύτερη αδιαφορία τους όμως είναι που δεν προέβλεψαν αλλαγή των αμιαντοσωλήνων στο παλαιό δίκτυο ύδρευσης, στους δρόμους που περιλαμβάνονται στην ανάπλαση.

Ευτυχώς τους αλλάζει η σημερινή δημοτική αρχή, γιατί δεν κοροϊδεύει αλλά δημιουργεί υποδομές που θα αντέξουν στο χρόνο.

Αντίθετα δηλαδή με τον μονίμως τοποθετημένο στο παρελθόν κ. Κυρίτση, που κοροϊδευε τους κατοίκους του Μαστιχαρίου μόνο και μόνο για λίγες ψήφους, ρίχνοντας προεκλογικά άσφαλτο σε δρόμους που δεν έχει περάσει ακόμη το δίκτυο αποχέτευσης και πρέπει να ξανασκαφτούν. Τοποθετούσε κολώνες ηλεκτροφωτισμού που δεν ανάβουν. Έριχνε σταμπωτό δάπεδο σε δρόμους που θα χρειαστεί να σπάσει για να περάσει το δίκτυο αποχέτευσης.

Μια σκέτη κοροϊδία δηλαδή.

Αν ο ίδιος χαρακτηρίζει σχεδιασμό το ράβε ξήλωνε και στέλνει το λογαριασμό στους δημότες τα λόγια περιττεύουν.

Για αυτά και άλλα πολλά αποτελεί παρελθόν.

Όσο κι αν ξαναλέει ότι άλλαξε δεν τον πιστεύει κανένας πια.

Γραφείο Τύπου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
purosvestikiww.jpg
Καταστράφηκε επιχείρηση εστίασης στο Μαστιχάρι από πυρκαγιά

Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε επιχείρηση εστίασης στο Μαστιχάρι της Κω, η οποία υπέστη εκτεταμένες ζημιές με την καταστροφή να είναι σχεδόν ολοκληρωτική

stighmiotipo-othonis-2026-10-14-102956.png
Πανελλήνιοι Αγώνες Ποδηλασίας 2026 Special Olympics! Την Παρασκευή στις 19.00 η τελετή έναρξης, στην Πλατεία Ελευθερίας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Κως υποδέχεται τους Πανελλήνιους Αγώνες Ποδηλασίας Special Olympics, με την τελετή έναρξης να πραγματοποιείται την Παρασκευή στην Πλατεία Ελευθερίας

81c4f406f1544866a60a82719bb7cb50.jpg
Απλήρωτα κοινόχρηστα: Έρχονται μεγάλες αλλαγές- Αναβαθμίζεται ο ρόλος του διαχειριστή

Τη θεσμική κατοχύρωση του διαχειριστή και μια νέα ταχύρρυθμη διαδικασία για την είσπραξη των απλήρωτων κοινοχρήστων φέρνει ο νέος Κώδικας Ιδιοκτησίας που επεξεργάζεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης

9cf4a14b75c04090b909cbb8645fcc28.jpg
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο επίδομα θέρμανσης: Τα ποσά, οι δικαιούχοι, τα χρονοδιαγράμματα - Παραδείγματα

Ενισχυμένο επίδομα θέρμανσης κατά 30% θα λάβουν φέτος περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια νοικοκυριά, με την πλατφόρμα myΘέρμανση να ανοίγει εντός Νοεμβρίου για την υποβολή των αιτήσεων

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
17 °C
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 12:54ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας