ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΑΣΗΣ ΚΩ |
Η κομματική οργάνωση βάσης ΚΚΕ της Κω καταδικάζει τις εγκληματικές επιθέσεις του Ισραήλ σε βάρος του παλαιστινιακού λαού.Τους δολοφονικούς βομβαρδισμούς στην περιοχή την Ανατολικής Ιερουσαλήμ και της Λωρίδας της Γάζας,που έως τώρα έχουνστοιχίσει την ζωή σε 197 παλαιστίνιους μεταξύ των οποίων 58 παιδιά.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον σκληρά δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό από τις εγκληματικές επιθέσεις του Ισραήλ που γίνονται με τις πλάτες των ΗΠΑ και της ΕΕ.
Καλούμε τους εργαζόμενους, την νεολαία, το σύνολο του λαού της Κω να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στα δίκαια αιτήματα του Παλαιστινιακού λαού, στους χιλιάδες ξεριζωμένους από τα σπίτια τους εξαιτίας των ισραηλινών αεροπορικών επιθέσεων.
ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ! Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ.
Κως, 17/05/21