Η δήλωση του Μιχάλη Γιωργαλλή
Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι παρεμβάσεις στην δημοτική ενότητα Δικαίου, στο πλαίσιο ευπρεπισμού και αναβάθμισης της ευρύτερης περιοχής με στόχο να είμαστε έτοιμοι για την νέα τουριστική σεζόν.
Οι παρεμβάσεις που γίνονται αυτές τις ημέρες στην κοινότητα Πυλίου είναι κλαδέματα, αποψίλωση χόρτων, και καθαρισμούς στις ευρύτερες γειτονιές τις περιοχής.
Πιο συγκεκριμένα από λίμνη Πυλίου έως κοιμητηρίου Αγίου Νικολάου, κεντρικός δρόμος Μαρμαρίου από το ύψος επαρχιακού έως κεντρική πλατεία και παραλιακό μέτωπο.
Παράλληλος δρόμος Μαρμάρι έως Τιγκάκι, συνεχίζουμε στην Ζια και κεντρικό παραλιακό Τιγκακι.
Σε συνεργασία με τον πρόεδρο κοινότητας Πυλιου Αναστάση Κεφαλιανό , τους κοινοτικούς συμβούλους των κοινοτήτων μας ,το εργοτάξιο Κω και το προσωπικό του δήμου μας δίνουμε την μάχη για την σκληρή καθημερινότητα μαζί με τους πολίτες!
(Αρμόδιος Εποπτείας συντονισμού και της επιμέλειας καταμερισμού μηχανημάτων και ανθρώπινου δυναμικού Δημοτικής Ενότητας Δικαίου Γιωργαλλής Μιχάλης ).
Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Κυριακής σημειώθηκε το black out. Μέχρι τις 12 θα επανέλθει το ρεύμα σε όλο το νησί.
Μεγάλη συναυλία την Παρασκευή 18 Ιουλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Πυλίου
Το kos3x3.gr είναι μια πλήρως οργανωμένη και φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα, ιδανική για όσους θέλουν να λάβουν μέρος ή να παρακολουθήσουν το τουρνουά.
Δελτίο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Βορείων Δωδεκανήσων.