Μ. Γιωργαλλής: Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι παρεμβάσεις στην δημοτική ενότητα Δικαίου

Κοινωνια Τετάρτη, 24η Φεβρουαρίου 2021
f9f9dac2dad881e841d2123ecc9b480d.jpg

Η δήλωση του Μιχάλη Γιωργαλλή

Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι παρεμβάσεις στην δημοτική ενότητα Δικαίου, στο πλαίσιο ευπρεπισμού και αναβάθμισης της ευρύτερης περιοχής με στόχο να είμαστε έτοιμοι για την νέα τουριστική σεζόν.

Οι παρεμβάσεις που γίνονται αυτές τις ημέρες στην κοινότητα Πυλίου είναι κλαδέματα, αποψίλωση χόρτων, και καθαρισμούς στις ευρύτερες γειτονιές τις περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα από λίμνη Πυλίου έως κοιμητηρίου Αγίου Νικολάου, κεντρικός δρόμος Μαρμαρίου από το ύψος επαρχιακού έως κεντρική πλατεία και παραλιακό μέτωπο.

Παράλληλος δρόμος Μαρμάρι έως Τιγκάκι, συνεχίζουμε στην Ζια και κεντρικό παραλιακό Τιγκακι.

Σε συνεργασία με τον πρόεδρο κοινότητας Πυλιου Αναστάση Κεφαλιανό , τους κοινοτικούς συμβούλους των κοινοτήτων μας ,το εργοτάξιο Κω και το προσωπικό του δήμου μας δίνουμε την μάχη για την σκληρή καθημερινότητα μαζί με τους πολίτες!

(Αρμόδιος Εποπτείας συντονισμού και της επιμέλειας καταμερισμού μηχανημάτων και ανθρώπινου δυναμικού Δημοτικής Ενότητας Δικαίου Γιωργαλλής Μιχάλης ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 9:06ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency