ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ: Ξεκίνησε η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος.

Αθλητικα Παρασκευή, 25η Σεπτεμβρίου 2020
5985ad3485442403ccc187abcf572bda.jpg

Ρεπορτάζ Στέργιος Θ. Χατζηστέργου

ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ: Ξεκίνησε η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος.

Ξεκίνησε η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ. Οι αθλητές καθλήτριες βρίσκονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Νέου Σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ πραγματοποιώντας ,πληθώρα δρομικών προγραμμάτων καθώς επίσης και ασκήσεις ενδυνάμωσης και ταχυδύναμης, υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του γυμναστή και προπονητή τους κυρίου Δημήτρη Παπαθεοδώρου.

Οι προσδοκίες και οι στόχοι που έχουν θέσει οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου θα έρθουν μέσα από την σωστή προετοιμασία τους. Αγαθά κόποις κτώνται .

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
aade-1280x591.jpg
Τέλος εποχής για το ΣΔΟΕ - Ενσωματώνεται στην ΑΑΔΕ, τι θα γίνει με το προσωπικό

Τέλος εποχής για το σώμα που δημιουργήθηκε το 1997 - Ο χαρακτηρισμός «ράμπο» και τα προβλήματα που οδήγησαν στην απόφαση για την κατάργησή του - Τι θα γίνει με το προσωπικό και τις υποθέσεις του.

stighmiotipo-othonis-2025-06-21-081115.png
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3.5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ μεταξύ Κω και Bodrum

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 10,2 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Κω.

astynomia.jpg
Απίστευτο περιστατικό στην Κανάρη - Μεθυσμένος οδηγός μπήκε αντίθετα στο ρεύμα

Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, υπερβαίνοντας κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο. Δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ βρισκόταν και παράνομα στην χώρα μας, καθώς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Σάββατο, 21 Ιουνίου 10:53ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency