Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία των 5 ΑΤΜ στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης σε Κω, Λέσβο, Χίο, Σάμο και Λέρο

Κοινωνια Δευτέρα, 18η Μαΐου 2020
b807914084340636bf44a0b160258b18.jpg

Ολοκληρώθηκε το έργο της εγκατάστασης και λειτουργίας των 5 ΑΤΜ στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης στα νησιά Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω και Λέρο. Με την λειτουργία των ΑΤΜ στους χώρους των ΚΥΤ, το Υπουργείο μετανάστευσης και Ασύλου ικανοποιεί ένα βασικό αίτημα των τοπικών κοινωνιών των 5 νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, συμβάλλοντας παράλληλα -εν μέσω πανδημίας του COVID 19- με ένα ακόμη μέτρο στην περαιτέρω υγειονομική θωράκιση των δομών και των κατοίκων των τοπικών κοινωνιών, καθώς αποφεύγεται η ανάγκη μετακίνησης και ο συγχρωτισμός των διαμενόντων σε αυτές με τους κατοίκους των τοπικών κοινωνιών στα ΑΤΜ των πόλεων.

Η εγκατάσταση των ΑΤΜ έγινε με τη συνέργεια της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και των ακόλουθων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων: ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα Ελλάδας (ΑΤΜ ΒΙΑΛ Χίου), ALPHA BANK (ATM Κω), Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΑΤΜ Μόριας και Λέρου), Τράπεζα EUROBANK (ΑΤΜ Σάμου).

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "PIRAEUS BANK PIRAEUS BANK hours CASH KYT ΛΕΡΟΥ"
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "NATIONAL BANK i-bank KYT ΧΙΟΥ"
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και λωρίδες, κείμενο που λέει "KYT ΛΕΣΒΟΥ"
Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα στέκονται, ουρανός, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
23 °C
Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 10:08ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency