Ευχαριστήριο από τον Γ.Σ. ΗΠΙΟΝΗ ΚΩ

Αθλητικα Τετάρτη, 26η Φεβρουαρίου 2020
d8e68291e3c8baefd6afcbd421fe63bc.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η ετήσια γιορτή της Ηπιόνης έλαβε μέρος στις 23 Φεβρουαρίου και γονείς και φίλοι της ρυθμικής γυμναστικής είδαν το σύνολο της ακαδημίας μας καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου και τις αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στους προκριματικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των κατηγοριών τους . Παρουσιάστηκαν 27 (είκοσι επτά) χορογραφίες πρωτόγνωρο για τη μικρή έως τώρα ζωή του συλλόγου.

Η Προσκεκλημένη μας Ιωάννα Μαγοπούλου , πρωταθλήτρια Ελλάδος το 2019 στη κατηγορία γυναικών μάγεψε τους θεατές με το πρόγραμμά της και ωφέλησε τα μέγιστα στη γνωριμία του αθλήματος για τις μικρές μας αθλήτριες .

Ο σύλλογός μας οφείλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς των παιδιών για τη στήριξή τους , για την εθελοντική εργασία τους στη διεκπεραίωση της εκδήλωσης καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που αφιέρωσαν πολύ χρόνο για την άρτια οργάνωσή της.

Ιδιαίτερη μνεία για τις επιχειρήσεις που στέκονται αρωγοί και πιστεύουν στο έργο μας πρέπει να δοθεί στην κυρία Σβύνου Κωνσταντίνα για τη φιλοξενία της προσκεκλημένης μας , την εταιρεία KostoglouStwr για τον αθλητικό εξοπλισμό , την εταιρεία ΑΛΑΣΚΑ για τη βοήθειά της , το εστιατόριο ALIS και το Ζαχαροπλαστειο MOUSκαθώς και την εταιρεία NATURGALATHRISγια τη βοήθειά τους όποτε ζητείται .

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που προβάλουν τις δράσεις μας και ιδιαιτέρως τον κύριο Πίτση Γεώργιο – Giafkasportsγια τη βοήθειά του στη παρουσίαση της εκδήλωσης και τον κ. Νικηφόρο Πιτταρά ARTANDCOMMERCIALSTUDIOγια τα όμορφα βίντεο των αθλητριών που παρουσιάζονται στο επίσημο κανάλι youtubeτης Ηπιόνης .

Oλα αυτά δεν θα γινόντουσαν πράξη χωρίς την συμπαράσταση και αρωγή του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ και των στελεχών του τον οποίο και ευχαριστούμε.

Για το Δ.Σ.

Γ.Σ. ΗΠΙΟΝΗ ΚΩ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-11-07-092414.png
Συνάντηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου

Στο επίκεντρο το κοινοβουλευτικό έργο του βουλευτή , τα έργα στα Δωδεκάνησα και οι προτάσεις για το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα

stighmiotipo-othonis-2026-11-07-091328.png
Γιάννης Παππάς: Στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα για τα Δωδεκάνησα σε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Στέλιο Κουτνατζή.

Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού Στέλιο Κουτνατζή πραγματοποίησε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, με αντικείμενο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τα νησιά και απαιτούν συντονισμένες παρεμβάσεις

stighmiotipo-othonis-2026-11-07-091521.png
ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ειδικό τιμολόγιο κατανάλωσης ρεύματος για Δήμους και ΔΕΥΑ- Νέα έκτακτη χρηματοδότηση για το ενεργειακό στους Δήμους ενώ ρυθμίζονται και τα χρέη προς τη ΔΕΗ»

Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται η αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους των Δήμων και των ΔΕΥΑ, μετά τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού

37914cc5-6947-4224-8aa3-b40780aa8f6a.png
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Brazilian Jiu-Jitsu του ΑΠΣ ΑΕΤΟΣ ΚΩ

Η διοργάνωση πρόσφερε στους συμμετέχοντες πολύτιμη γνώση με προσκεκλημένους από τη Βραζιλία. Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η απονομή της μαύρης ζώνης στον προπονητή του συλλόγου, Απόστολο Παπανικολάου

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
12 °C
Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 8:12ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας