Ποδηλατικός αγώνας στην Κω με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια

Αθλητικα Πέμπτη, 21η Νοεμβρίου 2019
650df645488256090eb3b106fb3d5e91.jpg

Ένας ακόμα αγώνας ποδηλασίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στην Κω από τον Κωακό Αθλητικό Όμιλο «Φιλίνος» με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Ο αγώνας είναι 100 χιλιομέτρων, τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και ανήκει στο καλεντάρι της, κάτι που σημαίνει πως οι αθλητές βαθμολογούνται για να κατηγοριοποιηθούν στο τέλος της χρονιάς.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές οι μέχρι σήμερα δηλώσεις συμμετοχών έχουν ξεπεράσει τις σαράντα και το νησί θα επισκεφθούν ποδηλάτες από Αθήνα, Ρόδο, και Τουρκία, προσδίδοντας έτσι αυξημένο ανταγωνιστικό θέαμα. Η διαδρομή των 100 χιλιομέτρων που θα ακολουθήσουν οι αθλητές φέρει την ονομασία «ο γύρος της Κω», αφού θα περάσουν από όλα τα χωριά του νησιού, όπου οι φίλοι του ποδηλάτου αναμένεται να τους περιμένουν για να τους χειροκροτήσουν.

Οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί από το κατάστημα STAMOGLOU BIKES με
διαδρομή από Ζηπάρι, πόρτες, Αντιμάχεια, Κέφαλο (ταβέρνα Αφροδίτη
(Μιχαήλ και Διονυσίας Βαβίθη)) και επιστροφή από Καρδάμαινα, Πυλί,
Ζια, Πλατάνι και τερματισμός και πάλι στου STAMOGLOU BIKES
Θα υπάρξουν κύπελλα για όλες τις κατηγορίες που θα συμπληρωθούν
τουλάχιστον 5 συμμετοχές
18-25
26-30
31-35
36-40
41-45
46-50
50+
και γυναικών
και παιδιών(μικρότερη απόσταση)

Οι κατηγορίες που δε θα συμπληρωθούν 5 συμμετοχές θα μεταφερθούν στην
επόμενη κατηγορία.
Στον πρώτο νικητή θα απονεμηθεί κύπελλο και μετάλλιο σε 2ο και 3ο.

Το Γραφείο Τύπου

0.jpg

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
1-(56).jpg
Ολοκληρώθηκε η διατοπική συνεργασία «Οργάνωση και Προβολή του Οινοτουρισμού» στο πλαίσιο του προγράμματος LEADER της ΑΝΔΩ ΑΕ και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση απολογισμού και συζητήθηκαν οι προοπτικές συνέχισης της συνεργασίας. Ισχυρή η παρουσία της Δωδεκανήσου με οινοποιούς και οινολόγους από τα νησιά μας, συνοδευόμενοι από την ΑΝΔΩ. 

stighmiotipo-othonis-2025-10-20-175151.png
Ο Ασκληπιός στη Ρόδο

Η ανακοίνωση του συλλόγου.

politistika-masterplans-rodos-2.jpg
Παρουσιάστηκαν τα Πολιτιστικά Masterplans για τα νησιά Κω, Ρόδου και Λέρου

Με μεγάλη συμμετοχή και θερμή ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2025, στο Μουσείο Νεοελληνική Τέχνης Δήμου Ρόδου, η παρουσίαση των Πολιτιστικών Masterplans για τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου: Ρόδος, Κως και Λέρος.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
19 °C
Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 11:40ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency