ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κύριοι,
Τολμήσαμε ένα μεγάλο εγχείρημα με πολύ ρίσκο και μεγάλο κόστος, να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα κάνει το κάτι παραπάνω επιτέλους στην περιοχή μας, και θά το κάνει όχι επειδή πρέπει, αλλά επειδή θα το αξίζει. Και το κόστος είναι μεγάλο γιατί εμείς δεν έχουμε τις γνωριμίες, τις χορηγίες και τα μηδαμινά ταξίδια άλλων ομάδων. Αυτή την προσπάθεια όμως, κάποια φυντάνια σας που εξακολουθούν να λερώνουν το χώρο, δεν τη σέβονται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το προχθεσινό παιχνίδι μας στον Αρχάγγελο, όπου οι εργολάβοι, νεκροθάφτες του ποδοσφαίρου, πήραν τη δουλειά ξεκοπή και την έφεραν είς πέρας.
Έκοψαν υποσχόμενη επίθεση μας με ανύπαρκτο οφσάιντ, δεν έδωσαν καταφανέστατο πέναλτι, ακύρωσαν γκολ αφού το μέτρησαν αρχικά χωρίς λόγο και απέβαλαν ποδοσφαιριστή μας που έκανε φάουλ εκτός περιοχής και ανάμεσα σε δυο αμυντικούς γιατί λέει ήταν σε προφανή θέση για γκολ ο αντίπαλος. Ευτυχώς που υπάρχει κ το βίντεο γιατί θα μας έβγαζαν τρελούς. Κύριοι, εμείς θα προστατεύσουμε την ομάδα με όλα τα θεμιτά μέσα που μπορούμε. Το βίντεο του αγώνα και μαρτυρίες φιλάθλων από τους εργολάβους την ώρα των φάσεων, θα πάει εκεί που πρέπει, όχι για να κερδίσει κάτι η ομάδα από αυτό, αλλά να φύγουν οι ανίδεοι και οι εργολάβοι που κυκλοφορούν.
Γιατί τα τελευταία χρόνια είμαστε θεατές ενός ασανσέρ που πάει κι έρχεται γιατί έτσι πρέπει. Επειδή όμως κάποια στιγμή θα χαλάσει, εμείς προτιμούμε το ανέβα-κατέβα από τις σκάλες.
Κοπιαστικό μεν, σίγουρο και καθαρό δε...
Στο επίκεντρο το κοινοβουλευτικό έργο του βουλευτή , τα έργα στα Δωδεκάνησα και οι προτάσεις για το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα
Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού Στέλιο Κουτνατζή πραγματοποίησε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, με αντικείμενο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τα νησιά και απαιτούν συντονισμένες παρεμβάσεις
Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται η αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους των Δήμων και των ΔΕΥΑ, μετά τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού
Η διοργάνωση πρόσφερε στους συμμετέχοντες πολύτιμη γνώση με προσκεκλημένους από τη Βραζιλία. Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η απονομή της μαύρης ζώνης στον προπονητή του συλλόγου, Απόστολο Παπανικολάου
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας