Η επιλογή μας σήμερα έρχεται από την αναμέτρηση της Ρέιντζερς με την Βιγιαρεάλ, στην τρίτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.
Γράφει ο Πάνος Κοτσιμπός
Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ και θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί. Πρώτη στον όμιλο με 4 βαθμούς σε δύο ματς, επίσης μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ έχει σκοράρει 14 φορές σε αυτές τις τέσσερις περιπτώσεις όπου επικράτησε. Και όσο και αν προσπαθεί αμυντικά να κρατήσει, κόντρα σε ομάδες έμπειρες όπως είναι η Σπαρτάκ, όπως ήταν και η Ραπίντ, δεν της είναι εύκολο να το καταφέρει.
Και από την άλλη μεριά μια Σπάρτακ η οποία μπορεί να είναι αήττητη στα τρία πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της, όμως το γεγονός ότι έχει δεχθεί 9 τέρματα στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της σε όλες τις διοργανώσεις και ανεξαρτήτου έδρας, υποδεικνύει το πόσο μεγάλο πρόβλημα έχει στο αμυντικό μέρος. Βέβαια αντίστοιχα, στην επίθεση είναι ισχυρή, έχει σκοράρει τουλάχιστον μία φορά στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς.
Η επιλογή μας θα είναι το 1Χ και over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.65!
Περισσότερα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος στο bet-hoven.net
Στο επίκεντρο το κοινοβουλευτικό έργο του βουλευτή , τα έργα στα Δωδεκάνησα και οι προτάσεις για το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα
Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού Στέλιο Κουτνατζή πραγματοποίησε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, με αντικείμενο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τα νησιά και απαιτούν συντονισμένες παρεμβάσεις
Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται η αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους των Δήμων και των ΔΕΥΑ, μετά τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού
Η διοργάνωση πρόσφερε στους συμμετέχοντες πολύτιμη γνώση με προσκεκλημένους από τη Βραζιλία. Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η απονομή της μαύρης ζώνης στον προπονητή του συλλόγου, Απόστολο Παπανικολάου
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας