Το 50% των απαιτούμενων κεφαλαίων κατάφερε να συγκεντρώσει η τράπεζα Δωδεκανήσου με την αύξηση κεφαλαίου.

Οικονομια Κυριακή, 8η Δεκεμβρίου 2013
Το 50% των απαιτούμενων κεφαλαίων κατάφερε να συγκεντρώσει η τράπεζα Δωδεκανήσου με την αύξηση κεφαλαίου.

Όσον αφορά το ποσό που κατάφερε να συγκεντρώσει με την αύξηση κεφαλαίου η τράπεζα Δωδεκανήσου πηγές του kosnews24.gr αναφέρουν ότι συγκέντρωσε το 50% των απαιτούμενων κεφαλαίων.

Παρά την άτυπη παράταση λίγων ημερών η Τράπεζα Δωδεκανήσου δεν κατάφερε να συλλέξει το απαιτούμενα κεφάλαια με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σημείο να ανακληθεί η άδεια της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
e7fe64a499626396f058d2a20cf413fb-(1).webp
Ανασχηματισμός στον Δήμο Κω - Δείτε τις αλλαγές!

Σε αναδιάταξη καθηκόντων των στελεχών της δημοτικής αρχής και κατανομής τους στις θέσεις ευθύνης, του δήμου και των Νομικών Προσώπων του, προχώρησε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 4:15ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency