Το 50% των απαιτούμενων κεφαλαίων κατάφερε να συγκεντρώσει η τράπεζα Δωδεκανήσου με την αύξηση κεφαλαίου.

Οικονομια Κυριακή, 8η Δεκεμβρίου 2013
Το 50% των απαιτούμενων κεφαλαίων κατάφερε να συγκεντρώσει η τράπεζα Δωδεκανήσου με την αύξηση κεφαλαίου.

Όσον αφορά το ποσό που κατάφερε να συγκεντρώσει με την αύξηση κεφαλαίου η τράπεζα Δωδεκανήσου πηγές του kosnews24.gr αναφέρουν ότι συγκέντρωσε το 50% των απαιτούμενων κεφαλαίων.

Παρά την άτυπη παράταση λίγων ημερών η Τράπεζα Δωδεκανήσου δεν κατάφερε να συλλέξει το απαιτούμενα κεφάλαια με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σημείο να ανακληθεί η άδεια της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
whatsapp_image_2026-02-04_at_08.04.02.original.jpg
Λιμενικό για την τραγωδία στη Χίο με τους 15 νεκρούς: Το δουλεμπορικό χτύπησε το σκάφος μας στο πλάι, ανετράπη και βυθίστηκε

Δείτε φωτογραφίες από το φουσκωτό του λιμενικού στο οποίο το ταχύπλοο προσέκρουσε από τη δεξιά πλευρά - Ο δουλέμπορος χειριστής «δεν συμμορφώθηκε στα φωτεινά και ηχητικά σήματα, αντιθέτως ανέστρεψε πορεία και ακολούθησε πρόσκρουση»

whatsapp_image_2026-02-04_at_08.04.46.width-1600.jpg
Χίος: Τουλάχιστον 15 μετανάστες νεκροί σε σύγκρουση σκάφους του Λιμενικού με ταχύπλοο

Τουλάχιστον δεκαπέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά τη σύγκρουση σκάφους του Λιμενικού με ταχύπλοο που μετέφερε μετανάστες, ανοικτά της Χίου. Ολονύχτια επιχείρηση για τον εντοπισμό αγνοουμένων

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
16 °C
Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 6:24ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency