Δείτε τις ταινίες που προβάλλονται στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα μέχρι την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου

Δείτε τις ταινίες που προβάλλονται στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα μέχρι την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου

Πρόγραμμα προβολων 8/10 – 14/10/2020

Οι ταινίες που θα προβληθούν στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα από την Πέμπτη 8/10 έως την Τετάρτη 14/10

ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟΥ |THE PEANUT BUTTER FALCON

Υπόθεση: Το ΓΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟΥ (The Peanut Butter Falcon) αφηγείται την ιστορία του Zak, ενός νεαρού αγοριού με σύνδρομο Down, που δραπετεύει από το νοσοκομείο για να ακολουθήσει το όνειρό του και να γραφτεί στην επαγγελματική σχολή πάλης του ειδώλου του, του The Sal Water Redneck. Αναπάντεχα στο δρόμο του, θα βρεθεί ο Tyler, ένας μικροκακοποιός που τρέχει να σωθεί, και θα γίνει ο πιστός προπονητής και φίλος του Zak. Μαζί θα περάσουν ποτάμια, θα γλιτώσουν από ενέδρες, θα πιούν ουίσκι, θα ανακαλύψουν την πίστη και τον Θεό, θα ψαρέψουν και θα πείσουν την Eleanor, μια καλοσυνάτη νοσοκόμα, που είναι υπεύθυνη για την επιστροφή του Zak, να τους ακολουθήσει στο ταξίδι του.

Είδος: Περιπέτεια   Διάρκεια: 98’

Σκηνοθεσία: Τάιλερ Νίλσον Μάικλ Σβαρτς

Ηθοποιοί: Σάια ΛαΜπεφ, Ντακότα Τζόνσον, Τζον Χοκς, Μπρους Ντερν, ζακ Γκοτσάγκεν, Τόμας Χέιντεν Τσερτς

Πέμπτη/Thursday 8/10 20:00

Παρασκευή/Friday 9/10 22:00

Σάββατο/Saturday 10/10 21:00

Κυριακή/ Sunday 11/10 19:30

Τρίτη/Tuesday 13/10 22:00

Τετάρτη/Wednesday 14/10 20:00


Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ | IL TRADITORE

Υπόθεση: Ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του σύγχρονου ιταλικού σινεμά, ο Μάρκο Μπελόκιο, επιστρέφει με ένα πολιτικό δικαστικό δράμα-αποκάλυψη για τον αιματηρό αγώνα κατά της Μαφίας, βασισμένο στη συγκλονιστική πραγματική ιστορία του διασημότερου πληροφοριοδότη κατά της σικελικής Κόζα Νόστρα. Υποψήφια για τον Χρυσό Φοίνικα του Φεστιβάλ Καννών, καθώς και για τέσσερα βραβεία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ήταν η επίσημη πρόταση της Ιταλίας για τα βραβεία Όσκαρ.

Είδος: Bιογραφική   Διάρκεια: 152’

Σκηνοθεσία: Mάρκο Μπελόκιο

Ηθοποιοί: Πιερφραντσέσκο Φαβίνο, Μαρία Φερνάντα Καντίντο, Φαμπρίτσιο Φερακάνε, Λουίτζι Λο Κάσιο, Φάουστο Ρούσο Αλέζι, Νίκολα Κάλι

Παρασκευή/Friday 9/10 19:15

Κυριακή/ Sunday 11/10 21:30

Δευτέρα/Monday 12/10 21:00

Τρίτη/Tuesday 13/10 19:15

Τετάρτη/Wednesday 14/10 22:00


PLAYMOBIL H TAINIA

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση: Όταν ο μικρότερος αδελφός του Τσάρλι εξαφανίζεται απροσδόκητα στο μαγευτικό, κινούμενο σύμπαν του PLAYMOBIL®, η Μάρλα καταβάλει όλες της τις προσπάθειες για να επιστρέψει σπίτι. Ενώ ξεκινάει το φανταστικό της ταξίδι στους εντυπωσιακούς νέους κόσμους, η Μάρλα συνεργάζεται με μερικούς απίθανους και ηρωικούς νέους φίλους: τον ομαλό οδηγό τροχόσπιτων Ντελ, τον αστείρευτο και χαρισματικό μυστικό πράκτορα Ρεξ Ντάσερ, ένα ολόψυχο ρομπότ, μία νεράιδα και πολλούς άλλους. Μέσα από τη ζωντανή τους περιπέτεια, η Μάρλα και ο Τσάρλι συνειδητοποιούν ότι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή, ο καθένας μπορεί να επιτύχει το οτιδήποτε όταν πιστεύει στον εαυτό του!

Είδος: Κινούμενα Σχέδια   Διάρκεια: 99'

Σκηνοθεσία: Λίνο ΝτιΣάλβο

Ηθοποιοί(Φωνές): : Έλενα Δελακούρα, Μάριος Χρυσομάλλης, Νέστορας Κοψιδάς, Γιώργος Σκουφής, Χρήστος Θάνος, Σοφία Καψαμπέλη, Νίκος Αξιώτης, Αλεξάνδρα Λέρτα, Άντρια Ράπτη

Σάββατο/Saturday 10/10 19:00    

 

Κινηματογράφος Ορφέας!

ADVERTORIALS